Jessie Paisley er død

Jessie Paisley, kona til den legendariske Liverpool-manageren Bob Paisley, døde i morgentimene i dag.

Jessie Paisley ble 96 år gammel, og døde på sykehus etter at hun fikk hjertetrøbbel i forrige uke.

- Hun var drivkraften bak min far, uttaler sønnen Graham til Liverpoolfc.tv.

Bob Paisley er den mest suksessrike manageren i Liverpool FC sin historie. Han vant seks ligatilter, europacupen tre ganger, ligacupen tre ganger, UEFA-cupen en gang og den europeiske supercupen en gang i løpet av sine ni år som Liverpool-manager i perioden 1974-1983.

- Hun så opp til min far, og fulgte Liverpool FC i tykt og tynt. Faktum er at den siste nyheten hun fikk var at vi hadde slått de to Manchester-klubbene ut av cupene. Det var hun meget godt fornøyd med, fortsetter sønnen Graham.

- Hun støttet alltid min far 100%. Hun var lærer mesteparten av sitt yrkesaktive liv, og måtte ta seg av familien alene når far var på reise med Liverpool. Hun kontrollerte alt i hjemmet, til og med min far. Hun var et veldig organisert menneske. På mange måter min fars ulønnede sekretær. Hun hjalp ham å skrive taler og svare på brev.

Tre år etter at Bob Paisley døde i februar 1996, avduket Liverpool FC en hyllest til ham utenfor The Kop i form av Paisley Gates. Jessie stod for avdukingen i april 1999.

- Det var stort for henne. Min far var så stolt over å ha vunnet europacupen tre ganger, og at dette er en del av utsmykkingen av porten anså hun som et privilegium. Vi har et flott foto av henne når hun avduker porten.

LFCSCSB lyser fred over Jessie Paisley sitt minne.