Johnson glad for tre poeng

Glen Johnson glad for tre poeng etter at England snudde 1-2 til 3-2-seier mot Sverige. Engelskmennene trenger kun ett poeng mot Ukraina for å nå kvartfinalen.

- Sverige spilte bra. På dette nivået vil hvert lag skape problemer. De har noen gode spillere som Ibrahimovic, sa Glen Johnson til pressen etter kampen.

- Jeg er sikker på at det var nervepirrende for enhver England-fan som så på. Men jeg er sikker på at alle er høyt oppe nå etter tre poeng. Så lenge du får tre poeng, spiller det ingen rolle.

- Når du kommer under, ønsker du å få utligningen så raskt som mulig. Da vi fikk den, visste vi at vi hadde en halv time. Så vi visste at kunne klare det. Vi kunne ikke slappe av, men vi behøvde ikke stresse heller. Vi følte oss ganske sikre.

- Vi har en fantastisk tropp. Mange av spillerne spiller på høyeste nivå uke etter uke for klubbene sine. Jeg har sett dem gjøre det på trening hver dag, så det er ikke så stor overraskelse (at målene var av høy kvalitet).

England trenger bare ett poeng mot Ukraina for å avansere til kvartfinale.
- Vi forsøker å vinne hver kamp vi spiller. Det er bedre å kunne klare seg med uavgjort enn å behøve å vinne. Vi har ikke sett dem (Ukraina) ennå. Først konsentrerte vi oss om Frankrike, deretter om Sverige. I morgen skal vi konsentrere oss om Ukraina. Vi kommer til å se noen videoer og ta det derfra. Jeg er sikker på at Roy vil finne frem trumfkortet igjen.