Jonjo håper Dalglish ble imponert

Jonjo Shelvey var en av banens beste spillere da Liverpools reservelag slo Norwich 4-0 på Melwood i går. Midtbanespilleren håper at han imponerte manager Kenny Dalglish med sitt spill.

Shelvey håper å få mer spilletid for førstelaget den kommende måneden, og la inn en god søknad om dette i gårsdagens reservelagskamp. Midtbanespiller Shelvey gjorde ett av målene i 4-0 seieren, mens Kenny Dalglish, Steve Clarke og Kevin Keen fulgte begivenhetene fra sidelinja.

- Det var godt å få kamptrening igjen. Det var en god prestasjon, noe resultatet også viser, selv om vi møtte et svekket Norwich-lag, uttaler Shelvey til Liverpoolfc.tv.

- Det var fint å få komme ut på banen og få spilletid, for jeg har ikke spilt mye i det siste. Det var fint å få sjansen til å vise manageren at jeg er i stand til å prestere.

- Nå håper jeg å få spilletid i FA-cupkampen mot Brighton, og forhåpentligvis får jeg være en del av troppen i ligacupfinalen også. Det ville ha vært strålende, og noe jeg kunne berette for barnebarna mine i fremtiden!

- Jeg akter å stå på hver dag på trening, for å tvinge meg inn på laget. Forhåpentligvis får jeg starte noen kamper, og også få noen innhopp fra benken.

Første sjanse til det er når Liverpool gjester Old Trafford på lørdag. Shelvey har allerede spilt mot Manchester United for Anfield-klubben. Det skjedde da han kom inn fra benken da Liverpool tapte 1-0 på Old Trafford i FA-cupens tredje runde i fjor.

- Det finnes ikke mye større kamper enn kampene mot Manchester United. Jeg spilte på Old Trafford i FA-cupen i fjor. Det var en flott stemning på banen. Forhåpentligvis får jeg plass på benken på lørdag, men vi får bare vente og se. Det vil være en flott stemning igjen, og vi vil ha noen gode supportere tilstede på kampen.

- Old Trafford er et stadion du ønsker å spille på, akkurat som Anfield og Emirates. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse når jeg kom inn for Liverpools førstelag på Old Trafford, og fikk splletid. Det var en god erfaring å ta med seg videre, selv om vi tapte kampen.

- Statistikken viser at vi har prestert bedre mot de store lagene. Vi må begynne å vinne flere kamper på hjemmebane, og få gjort uavgjortkamper om til seiere. Forhåpentligvis klarer vi det. Jeg tror det kun er et tidsspørsmål.

- Vi dominerer kampene, noe vi så mot Wolves i forrige uke. Forhåpentligvis vil vi begynne å gjøre dette på hjemmebane også.

Om gårsdagens reservelagskamp har Shelvey følgende å si:

- Et tidlig mål er til hjelp i fotball. Når Nathan Eccleston gjorde det tidlige målet tok det presset bort fra oss. Vi fikk ballen ned på bakken og begynte å spille. Det var fint for ham at han gjorde mål også.

- Det var fint å spille i denne kampen, for du kan hjelpe de unge spillerne. Jeg er fortsatt ung selv, så jeg lytter til mer erfarne spillere som Fabio Aurelio og Sebastian Coates.