Kapteinsbindet kler Gerrard

Klubbkamerat og langdslagskollega Glen Johnson mener at Steven Gerrard kler kapteinsbindet på det engelske landslaget.

Høyrebacken tror at Gerrard har spilt ekstra godt i EM nettopp fordi han fikk kapteinsansvaret av landslagssjef Roy Hodgson.

- Stevie har vært en fantastisk spiller i mange, mange år, men med kapteinsbindet rundt armen tror jeg at han følte at han måtte ta ekstra ansvar, og dermed hevet han spillet sitt enda et lite hakk. Jeg tror han har hevet spillet sitt mer enn noen annen så langt i mesterskapet, sier Johnson til Sky Sports.

Liverpool-forsvareren avslører at stemningen i den engelske troppen er mye bedre nå enn den var under VM i Sør-Afrika.

- Det er litt vanskelig å sette fingeren på årsaken til det. Settingen er selvsagt annerledes, med andre medlemmer i troppen og en annen stab. Vi gjorde vårt ytterste for å gjøre det bra i Sør-Afrika, men av en eller annen grunn ble det ikke bra. For øyeblikket er vi positive og håpefulle.

Johnson mener også det virker som landslaget har mer støtte blant det engelske folket enn tilfellet har vært i tidligere mesterskap.

- Jeg har akkurat blitt fortalt om rekordmange TV-seere i forbindelse med Ukraina-kampen, så fansen støtter oss tydeligvis, og det føles som spillere og fans står sammen i dette mesterskapet.