Kelly advarer mot bananskall

Martin Kelly forventes å være i startoppstillingen mot Oldham i kveld. Høyrebacken avviser at det blir en enkel kamp, og han har oppgjøret mot Northampton fra i fjor friskt i minne.

Liverpool røk ut av Carling Cup etter straffesparkkonkurranse mot League Two-klubben Northampton forrige sesong. Martin Kelly advarer mot å tro at dagens FA-cupkamp mot Oldham blir en enkel oppgave.
- FA-cupen sier alt. De såkalte mindre lagene har kommet gjennom rundene og hver kamp er vanskelig, enten det er på Anfield eller borte, sier Martin Kelly til Liverpool Echo.

- Kveldens kamp kommer til å bli vanskelig, noe vi fant ut da vi møtte Northampton hjemme.

- Jeg husker det var forferdelige forhold, men det var likt for begge lag. Jeg synes vi gjorde det bra med å komme tilbake til 2-2 i ekstraomgangene, men de beseiret oss på straffer, og det er ikke den beste måten å ryke ut på. Men de unge spillerne som spilte i den kampen har lært av det. Spillerne som får sjansen i kveld vet at det er en mulighet til å imponere manageren. Så vi må ta vare på sjansen.

- Vi ser frem til å få en seier og gå videre i cupen i kveld.

Liverpool Echo tror at Jamie Carragher og Sebastian Coates vil utgjøre stopperparet. Enkelte engelske avviser antyder at Steven Gerrard kan få sin første kamp fra start etter ankelinfeksjonen.