Kelly drømmer om FA-cupsuksess

Martin Kelly håper at barnsdomsdrømmen om vinne FA-cupen med Liverpool kan gå i oppfyllelse. Liverpool må være på sitt beste mot Brighton. Er privilegert når han får sjansen til å spille for de røde.

Martin Kelly har startet begge Liverpools kamper i FA-cupkampen denne sesongen, mot Oldham og Manchester United.
- Når du vokser opp, og spør du alle barn, så er FA-cupen stor. Alle ønsker å komme til finalen og vinne den. Den har en slik tradisjon, og jeg synes FA-cupen er fantastisk, sier Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

- For en ung spiller som meg er det fantastisk å spille i den. Vi ville like å gå hele veien i cupen i år. Jeg husker da jeg så Liverpool vinne FA-cupen på tv, og vi ville like å vinne den igjen.

Kelly håper å starte mot Brighton som han gjorde mot Manchester United.
- Det var strålende å spille i forrige runde mot Manchester United, og det var en fantastisk dag. Jeg spilte også mot dem i fjor i FA-cupen på Old Trafford. Det var spesielt for meg ettersom det er en drøm for hver gutt som vokser opp å spille mot dine rivaler og forsøke å spille bra.

- Det var fantastisk å beseire United i forrige runde, men det er lagt til side nå. Neste kamp, mot Brighton, er den viktigste nå.  Jeg er bare privilegert uansett når jeg får muligheten av sjefen til å spille for dette laget. Alt jeg kan gjøre er å vise hva jeg er kapabel til når jeg får starte og fortsette å jobbe så hardt som mulig.

Liverpool vant 2-1 mot Brighton i 2. runde av Carling Cup.
- De var vanskelige å spille mot. Jeg liker deres spillestil fordi de liker å spille fotball. De har skikkelige vinger. Det var en vanskelig kveld for oss, men vi klarte å gå videre.

- Det kommer til å bli en annerledes kamp mot dem på Anfield. Vi kommer til å ha press på oss på hjemmebane. Vi kommer til å vise Brighton respekt. De er et godt lag, og vi må være på vårt beste. Det handler om hva vi kan gjøre den dagen. Vi må ta med oss det vi gjør på trening inn på banen og vinne kampen.

- For alle lag som kommer til Anfield er det som en cupfinale. Vi har et så bra stadion og en flott tradisjon. Vi må gi honnør til Brighton for å ha kommet til denne runden. Jeg er sikker på at deres manager vil fortelle dem at alt kan skje i FA-cupen, og det er derfor denne cupen er så fin. Vi må være på vårt beste. Forhåpentligvis kan vi få det rette resultatet.

- Det viktigste er hva vi gjør selv. Vi er Liverpool FC. Vi må vise publikum hva vi er lagd av og legge ned en god opptreden for supporterne.