Kelly fikk debuten

Martin Kelly kom inn og fikk sin første landskamp da England i kveld slo Norge i en tam privatlandskamp. Hele fem røde var i aksjon på Ullevaal. En time for Kuyt.

Roy Hodgson ledet i dag England i sin første kamp som ny landslagssjef, og startet med både kaptein Steven Gerrard, Stewart Downing på kant og Andy Carroll på topp. Engelskmennene scoret etter ni minutter, men etter den tid var det ikke mye for de tilreisende britene å skrive hjem om.

Steven Gerrard spilte som planlagt kun de første 45 minuttene, og måtte tåle pipekonsert etter en litt for hard takling på Tom Høgli, som måtte gi seg med smerter i ankelen etter taklingen. Andy Carroll kjempet godt på topp og spilte hele kampen, mens Stewart Downing spilte 85 minutter hvor han var veldig usynlig.

Jordan Henderson kom inn da Gareth Barry måtte byttes ut igjen med skade, og fikk dermed sin andre landskamp for England. Han står som kjent på standby-lista, og ettersom både Gareth Barry og Scott Parker fikk smeller i dag er det mulig han må avbestille eventuelle ferieplaner i juni.

Martin Kelly var tatt med i troppen for denne kampen, og fikk også sin landslagsdebut. 22-åringen kom inn for Phil Jones etter 88 minutter, og rakk ikke involvere seg mer enn med å vinne en hodeduell med John Arne Riise. Uansett en opplevelse som vil gi unggutten masse av selvtillit. Han returnerer nå tilbake til klubben.

Glen Johnson var som kjent skadet i tåa, og ikke med på Ullevaal.

En time for Kuyt
Dirk Kuyt spilte en time for Nederland som gikk på et overraskende hjemmetap for Bulgaria. De oransje sitt andre tap på en uke i treningskamper, etter at de også ble slått av Bayern München tidligere i uka. Kuyt får skryt for sin arbeidsinnsats i kampen, hvor Robin van Persie ga hjemmelaget ledelsen før de rotet det bort og tapte 1-2 da Micanski satte inn vinnermålet på overtid.