Kenny fornøyd med avansement

Kenny Dalglish var fornøyd med 5-1 over Oldham og avansement til 4.runde i FA-cupen, i en kamp der Jonjo Shelvey og Stewart Downing gjorde sine første mål for Liverpool.

- Resultatet ble litt flatterende. Oldham gjorde klubben og manageren sin stolte. De skapte noen farlige situasjoner, spesielt før pause. At vi utlignet så raskt som vi gjorde, hjalp oss, sa Dalglish på pressekonferansen etter kampen.

- Det er en stund siden de spillerne som ikke har spilt så mye fikk en kamp, så det var viktig at de fikk spilletid også. Kampen viste at de trenger kamper. Det var ikke noe galt med måten de gikk til kampen på, men de fikk et mål i mot seg. Du kan trene så mye du vil, men du kan ikke kopiere det som skjer på en fotballbane i kamp. Denne kampen vil ha gjort godt for dem alle.

Spillere som Fabio Aurelio, Martin Kelly, Sebastian Coates, Jonjo Shelvey og Jamie Carragher fikk starte kampen.

- Fabio fikk sine første 60 minutter denne sesongen, og det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen for oss. Stewart Downing scoret også, og store Andy fikk et mål. Jonjo scoret og Steven satte straffesparket i mål. Det var mye positivt. Men jeg tror ikke sluttresultatet gir et helt korrekt bilde av forskjellen på lagene i denne kampen.

Journalistene ville vite hva scoringene ville bety for selvtilliten til Downing og Carroll. Sistnevnte gjorde sitt første mål siden oktober.

- De behøver bare å spille kamper. Men de andre spillerne trenger kamper også. Som vi har sagt hele tiden er det viktigste i en fotballklubb kvaliteten til troppen. Vi må gi dem spilletid, og alle vil dra stor nytte av det.

Craig Bellamy var kampens store spiller, og Dalglish var fornøyd med waliseren.

- Jeg vet ikke hva han spiser, men jeg tror jeg må få noe av det! Han fløy avgårde. Han var litt frustrert over at han ble byttet ut, men vi må beskytte ham også. Han elsker å spille i 90 minutter, og vi ville elsket å ha ham på banen i 90 minutter, men vi vil heller ha ham på banen i neste kamp, så vi må bare være barnevakt for ham.