Kenny frustrert etter 0-3

Kenny Daglish var en frustrert mann etter 0-3 på Etihad Stadium. Ikke minst var manageren frustrert over manglende effektivitet fra egne spilleres side. Men han tror at spillerne vil lære av tapet.

City tok ledelsen etter en keepertabbe av Pepe Reina etter ti minutters spill, og økte til 2-0 senere i første omgang da Yaya Toure headet et hjørnespark i mål via undersiden av tverrliggeren. De røde hadde ballen mest i annen omgang, og øynet et comeback da Gareth Barry fikk sitt andre gule kort i det 73.minutt. Men gjestene sløste bort frisparket, og City gikk rett i angrep og skaffet seg et straffespark. James Milner gjorde ingen feil fra ellevemetersmerket.

- Jeg er ikke så sikker på at resultatet gir noe godt bilde av kampen. Jeg sier ikke at vi hadde fortjent å vinne, men jeg tror vi lærte en lekse i kveld om at dersom vi ikke tar vare på sjansene våre så blir vi straffet, uttalte Kenny Dalglish på pressekonferansen etter kampen.

- Det var mye som skjedde i kveld som vi kan rette på selv, så vi nå må vi gå hen å gjøre det. Vi hadde muligheten til å score først, men så kom vi ett mål under etter at vi selv hadde ballen på et innkast. Den andre scoringen kom på en corner, hvor vi fikk en advarsel om hva som ville skje bare sekunder tidligere, da Reina reddet Kompanys heading. Den tredje scoringen kom etter at de hadde blitt redusert til ti mann. Toure løp over hele banen, og vi ga bort et straffespark. Vi fikk oss en skikkelig lærepenge, men den blir enda tøffere å svelge om vi ikke lærer av den.

Journalistene ville vite om Dalglish syntes det første målet til City var en keepertabbe.

- Jeg la merke til at de skiftet ball like etterpå, så kanskje det hadde noe med ballen å gjøre? Vi kommer ikke til å sitte her å skylde på enkeltspillere. Vi kommer aldri til å vinne noe som enkeltspillere – vi vinner noe som en tropp. Hver eneste medlem av troppen har gjort en eller annen form for feil. Det viktigste er hvordan de responderer etter at de har gjort feil.