Kenny hyller laginnsatsen

Berømmer spillerne etter 3-0-seieren på Molineux.

- Jeg synes det var en veldig profesjonell forestilling. Det var en prestasjon som holdt høy klasse, roser Kenny Dalglish.

Liverpool-manageren var spesielt fornøyd med måten spillerne omstilte seg på etter oppgjørene mot Manchester-lagene i forrige uke.

- Det var en fantastisk reaksjon. Spillerne viste hvor viktig denne kampen var, og de fortjener berømmelse for prestasjonen de leverte. Vi er fornøyde med alle som spilte kampen - for alle bidro, fortsetter han overfor Liverpoolfc.tv.

Han trekker frem målscorerne Andy Carroll, Craig Bellamy og Dirk Kuyt, men understreker at laginnsatsen var fremragende.

- Andy scoret, og det var flott for ham. Craig scoret et nydelig mål, og Dirk satte inn en scoring etter et pent angrep. Men det er ingen "jeg" i dette laget. Alle bidro på sin måte, og vi er svært fornøyde med dem.

Dalglish hyller spillerne for måten de har slått tilbake på etter 1-3-nederlaget i Bolton for en drøy uke siden.

- Den neste kampen er alltid den viktigste. Gode resultater i cupene gir deg alltid litt ekstra selvtillit, og spillerne fortjener mye ros for måten de har respondert etter tapet for Bolton, sier Liverpool-bossen.

Chelsea maktet bare uavgjort borte mot Swansea - og kun en heldig overtidsscoring sørget for at londonerne tok med seg ett poeng fra Wales.

Nå skiller det bare fire poeng mellom Liverpool på femteplass og Chelsea på plassen foran, men Dalglish poengterer at andre klubbers resultater ikke får nevneverdig oppmerksomhet på Melwood.

- Vi kan bare tenke på oss selv. Det er oss selv som kan hjelpe oss best. Vi kan hjelpe oss mer enn noen andre. Vi skal holde orden i eget hus, og hvis noen vil hjelpe oss, så blir det mottatt med takknemlighet.