Klar for sin 95. landskamp

Steven Gerrard spiller sin 95. landskamp når England møter Ukraina i EM-kamp i kveld.

Scouseren er dermed nummer 7 på lista over spillere med flest landskamper for England gjennom tidene. Han er bare to kamper bak landslagskollega Ashley Cole, som også vil spille kveldens kamp i Donetsk.

- Jeg har satt pris på hver eneste kamp jeg har spilt for England. Det har vært opp- og nedturer, men det har vært en fantastisk opplevelse å få spille sammen med denne gruppen. Jeg ville ikke ha forandret på noe, sier Gerrard til Liverpool Echo.

Målet foran kveldens kamp mot Ukraina er klart. Det er å vinne gruppe D i EM, og dermed spille seg frem til en kvartfinale mot Italia.

- Målet er alltid å vinne gruppen. Men det er viktig å ikke se for langt fremover, og begynne å bekymre oss for hvem vi kan møte i kvartfinalen. Det er en veldig viktig og vanskelig kamp som skal spilles i kveld først. Målet er å vinne kampen, og så får vi se hvor det tar oss.

Gerrard trives under Roy Hodgsons ledelse på landslaget.

- Alt er veldig profesjonelt. Guttene jobber veldig hardt. Vi trener veldig bra, og restituerer oss veldig bra. Vi har en utmerket stab som står bak fotballaget.