Kneskade årsaken til at Wisdom ble byttet ut

Andre Wisdom ble byttet ut etter en halvtimes spill mot Young Boys, fordi han fikk kjenning med en kneskade. Det bekreftet manager Brendan Rodgers etter kampen.

- Vi byttet ham ut fordi vi ikke ville ta noen unødige sjanser med ham egentlig. Han fikk en liten smell i kneet. Forhåpentligvis går det bra, men det førte til at vi måtte omstille oss, uttalte Rodgers til pressen etter kampslutt.

- Jordan Henderson tok over på høyrebacken, og gjorde en fantastisk jobb der. Han har spilt i flere ulike posisjoner for meg siden jeg kom til klubben, og han ga alt i den posisjonen.

Rodgers valgte å starte med karer som Steven Gerrard, Luis Suarez, Joe Allen, Jose Enrique og Raheem Sterling på benken, mens karer som Daniel Agger og Glen Johnson ble hvilt helt.

- Vi skal spille fire kamper på 10 dager, så jeg prøver å sørge for at vi er så friske og raske som mulig. Vi skal prøve å navigere oss gjennom denne turneringen med en tynn stall.

- Jeg tror ikke poengtapet skyldes styrken til laget vi stilte med i kveld. Vi stilte med et sterkt lag. Vi viste gode kvaliteter, og førte kampen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.