Krever over £22M for Agger

Ifølge Tony Barrett i The Times krever Liverpool at Manchester City må hoste opp mer enn £22M dersom de vil ha Daniel Agger.

Barrett skriver at Manchester City har fått klar beskjed om at de må betale det som vil være klubbrekord for en forsvarsspiller for Manchester-klubben om de skal ha håp om å sikre seg Daniel Agger. Anfield-klubben krever nemlig over £22M for dansken.

Brian Marwood, som har tittelen football administration officer hos Manchester City, har fulgt opp Citys første bud på £12M med en indikasjon om at City er villige til å øke sitt bud til rundt £18M. Liverpool skal imidlertid stå steilt på sitt priskrav på i overkant av £22M, som er litt mer enn City betalte Everton for Joleon Lescott for tre år siden.

Times-journalist Barrett tror at Marwood kan komme til å tilby en spiller i motsatt retning som en del av betalingen, og nevner i den sammenheng Adam Johnson som en spiller som er overflødig på Etihad Stadium, og som kan være interessant for Liverpool-manager Brendan Rodgers.