Kuyt håper å få starte mot QPR

Dirk Kuyt kom ikke med i Liverpools startoppstilling mot Everton og Stoke. Nå håper han å være tilbake i startelleveren når de røde møter QPR på Loftus Road i kveld.

Dersom Kuyt får spilletid i kveld, blir han den fjerde utlending i Liverpool FC sin historie som når 200 ligakamper. De tre som har klart bragden før ham er Sami Hyypiä, John Arne Riise og Pepe Reina.

- Jeg er skuffet over at jeg ikke fikk starte kampene mot Everton og Stoke. Jeg forsøker å overbevise manageren om at han må ta meg med i startelleveren. Jeg føler meg fysisk veldig sterk. Jeg trener bra, og venter bare på at manageren skal benytte meg. Forhåpentligvis vil det skje i kveld, sier Kuyt til Liverpool Echo.

- Det er nesten umulig å spille alle kamper, men når du er den type spiller jeg er ønsker du å spille flere kamper og være involvert. Du kan snakke om masse ting, men til syvende og sist må du la beina snakke for deg ute på banen.

QPR ligger under nedryksstreken i Premier League, og Kuyt forventer en tøff kamp i kveld.

- Jeg forventer en tøff kamp. Vi slo dem 1-0 på Anfield, og de viste at de er et godt lag den dagen. De har nye spillere og en ny manager. De ligger på nedrykksplass, og vil være desperate etter å sikre seg poengene.

- Det blir en ny krig, slik som mot Stoke. Men til syvende og sist handler det om oss selv. Jeg har tro på våre styrker og kvalitetene i laget. Dersom vi spiller opp mot vårt beste, slik vi har gjort i de to siste kampene, bør dette gå bra.

- Sjuendeplassen er ikke plassen vi ønsker å inneha. Vi ønsker å spille oss inn blant topp fire og kvalifisere oss for Champions League. Det ser vanskelig ut for øyeblikket, men alle vet at alt er mulig i fotball. Det er bare en ting vi kan gjøre – konsentrere oss om oss selv og ta et steg om gangen. Vi må vinne våre kamper.

- Derfor er kampen mot QPR veldig viktig. Dersom vi kan ta tre poeng, er vi et steg nærmere der vi ønsker å komme.

- Vi var veldig skuffet over det som skjedde i Sunderland. Men vi visste vi hadde en ny viktig kamp et par dager senere. Det var perfekt å møte Everton da, for å få skuta på rett kjøl igjen. Vi spilte veldig bra, og fikk så et nytt godt resultat mot Stoke. Så det er to seire på rad. Vi er veldig glade for å ha nådd semifinalen i FA-cupen. Det er en stor prestasjon å kvalifisere seg for spill på Wembley for andre gang denne sesongen. Wembley er en av de flotteste stadionene jeg har spilt på. Stemningen som våre fans skapte i ligacupfinalen var utrolig, og jeg er stolt over å ha vunnet Carling Cup og oppnådd noe med denne klubben. Jeg ser virkelig frem til å reise tilbake dit og skulle spille en ny viktig kamp. Erfaring i livet og i fotball er definitivt til hjelp, og vår erfaring med å spille en finale sammen kan hjelpe oss til å oppnå mer. Vi må sørge for at vi når en ny finale. Men akkurat nå handler det om ligaen, og komme så høyt som mulig der. Vi må sørge for at dette er starten på en ny flott resultatrekke. Vi må holde koken og spille bra i ligaen helt frem til neste kamp i FA-cupen.