Kuyt presentert som Fenerbahce-spiller

Dirk Kuyt bestod i formiddag legetesten og ble nå i ettermiddag presentert som Fenerbahce-spiller for lagets fans i Istanbul.

Tusenvis av Fenerbahce-fans hadde møtt opp for å få med seg seremonien på stadionanlegget Şükrü Saracoğlu.

- Hallo Fenerbahce. Først og fremst vil jeg si at jeg setter stor pris på at så mange har møtt frem. Jeg ønsker å takke fansen for at dere kom hit i dag. Det er utrolig at så mange er her, og jeg føler meg virkelig velkommen. Nå gleder jeg meg til å spille fotball foran disse flotte supporterne, sa den tidligere Liverpool-spilleren under seansen ifølge Turkish-Football.com.

- Jeg ønsker også å takke min forrige klubb, Liverpool. Jeg hadde seks vidunderlige år hos dem, og jeg ønsker å takke alle for en fin tid der, la Kuyt til.

- Nå håper jeg å vinne trofeer med denne klubben. Jeg ønsker å vinne så mye som mulig, og jeg gleder meg til å spille for klubben og bli en del av dens historie. Det er en ære å være en del av Fenerbahce, fortsatte nederlenderen.

Tyrkiske medier hevder at Fenerbahce betaler Liverpool 1 millioner euro for Kuyt, og ikke 1 millioner pund som engelske medier opererer med. 31-åringen har skrevet under på en treårskontrakt med Istanbul-klubben. Kontrakten skal være verdt 2.85 millioner euro i året i tillegg til en matchbonus på 17500 euro.