Landslagsoppdatering

90 minutter for Kuyt, Suarez, Henderson og Kelly. En omgang for Adam. En time for Skrtel. Bellamy byttet ut. Innhopp for Downing og Shelvey. Ny landskamp for Maxi. Reina og Coates ubenyttede.

Steven Gerrard ble ikke utpekt til landslagskaptein av midlertidig landslagssjef Stuart Pearce, men Liverpool-kapteinen var med i startoppstillingen mot Nederland. Gerrard holdt imidlertid kun en drøy halvtime. Da måtte han ut med det som rapporteres å være en kjenning med en stram hamstring. Stewart Downing ble byttet inn i det 61. minutt, mens Dirk Kuyt fikk spille samtlige minutter i det som ble en thriller av en fotballkamp. Etter en målløs første omgang tok Nederland føringen ved Arjen Robben i det  57. minutt. To minutter senere doblet Klaas-Jan Huntelaar ledelsen på en heading etter innlegg fra Dirk Kuyt. Gary Cahill reduserte for England i det 85. minutt, før Ashley Young utlignet på overtid. Arjen Robben ga så Nederland seieren 3-2.

Craig Bellamy var kaptein for Wales i Gary Speeds minnekamp. Liverpool-angriperen ble byttet ut i det 75. minutt. Costa Rica gikk seirende ut med 1-0.

Slovenia-Skottland endte 1-1. Charlie Adam var på banen de første 45 minuttene, og slo corneren som Chris Berra headet inn utligningen fra i det 39. minutt.

Luis Suarez spilte samtlige minutter for Uruguay i 1-1-kampen mot Romania i Bucuresti. Sebastian Coates var ubenyttet reserve. Edison Cavani ga Uruguay ledelsen i det 2. minutt. Bogan Stancu utlignet like etter sidebytte.

Slovakia slo Tyrkia 2-1 i en privatlandskamp i Bursa. Martin Skrtel pådro seg gult kort etter en knapp halvtime. Midtstopperen ble tatt av banen i det 62.minutt. Da ledet Slovakia 2-0 etter scoringer av Vladimir Weiss og Miroslav Stoch.

Argentina vant 3-1 mot Sveits i Bern. Maxi Rodriguez spilte sin første landskamp siden VM 2010. I det 70.minutt, på stillingen 1-1, ble han tatt av banen. Lionel Messi nettet alle målene for Argentina.

Pepe Reina fikk ikke spilletid for Spania i 5-0-seieren mot Venezuela i Malaga. Andres Iniesta, David Silva og Roberto Soldado (3) tegnet seg på scoringslista.

Jordan Henderson ledet England U21 til en 4-0-seier i toppkampen mot Belgia U21 i EM-kvalifiseringsgruppe 8. Englands U21-landslagskaptein og Martin Kelly fikk 90 minutter på Riverside Stadium, mens Jonjo Shelvey kom inn i det 67.minutt, på stillingen 3-0. Arsenals Henri Lansbury (2), Steven Caulkner, som er utlånt fra Tottenham til Swansea, og Arsenal-spilleren Alex Oxlade-Chamberlain (straffe) scoret målene.

Danny Wilson, som er utlånt til Blackpool, spilte samtlige minutter for Skottland U21 i det målløse EM-kvalifiseringsoppgjøret mot Nederland U21 i Paisley.

Peter Gulacsi var nylig tilbake etter en kneskade, og han fikk sin første kamp for året i privatlandskampen mot Malta U21 på Hibernians Stadium på Malta. Den utlånte keeperen var kaptein for Ungarn U21, men ble byttet ut etter de første 45 minuttene. Hjemmelaget tok ledelsen allerede i det 2.minutt, men til pause hadde Ungarn snudd til 2-1-ledelse. Ungarn vant til slutt 3-1.

Wales U21 beseiret Andorra U21 enkelt 4-0 i EM-kvalifiseringskamp i Wrexham. 18-årige Danny Ward var ubenyttet reserve.

Spania U19 forberedte seg til Eliterunden i EM-kvalifiseringen med 2-1-seier borte mot Frankrike U19. Suso var i startoppstillingen, men landslagssjef Julen Lopetgui valgte å foreta ni bytter i 2.omgang.

På søndag scoret utlånte Villyan Bijev 2-0-målet til USA U20 da det ble 2-2 mot reservelaget til FC Dallas. Spissen spilte de første 64 minuttene av treningskampen i Orlando i Florida.