Lanseringsfest i Moss 4. mai

Ragnhild Lund Ansnes kommer til Moss for å lansere sin nye bok, «Liverpoolhelter» på bokhandelen Libris på Amfisenteret, fredag 4.mai. Med seg har hun en av de store Liverpoolspillerne gjennom alle tider, nemlig Alan Kennedy.

Boka som Ragnhild lanserer er oppfølgeren til ”Liverpoolhjerter” som ble lansert i 2010 og som hun lanserte her i Moss 23.10.2010. Den nye boka vil som den første, være et ”må ha” i en Liverpool-supporters bokhylle og denne fredagen kan du få den signert av henne sammen med en av heltene, selveste ALAN KENNEDY, og du kan få en spesialhilsen til deg selv eller en du er glad i.

Vårt arrangement blir på Øre Villa Kro for Liverpool-supportere fredag kveld.

Det blir billetter salg til dette arrangementet, der medlemmer av Liverbirds Moss med bet. medlemskap 2012 får spesialpris.

Dette vil bli en fantastisk kveld der Ragnhild forteller fra boka og Alan Kennedy vil fortelle fra sin fantastiske fotballkarriere. Han avgjorde bl.a. 2 Europacupfinaler for Liverpool.

De vil også signere boka på Kroa. Dersom du har effekter du ønsker signert av Alan Kennedy, så gjør han sikkert det.

Det blir også utlodning på inngangsbilletten og det blir flotte premier, bl.a. en signert keeperdrakt av selveste Pepe Reina fra Liverbirds Moss og andre flotte Liverpooleffekter fra KopShop.no, etc.



Alan Kennedy

Foreløpig program for dagen og kvelden:

- Kl.1600-1800: Boksignering på Libris Bokhandel på Amfi Senter Moss. NB! Tidspunkt kan bli noe forskjøvet og mulig blir det kun en time.
- Kl.1900-1930: Dørene åpnes på Øre Villa Kro for alle med billett. Det blir evt. Også salg av billetter i døra om det ikke er fullt. Bill.pris for medlemmer av Liverbirds Moss kr 150,-. Vanlig pris kr 200,-

Rabattert pris på boka ”Liverpoolhelter”. Kontant betaling.
- Kl.1930-2200: Underholdning m/Ragnhild Lund Ansnes, Alan Kennedy og lokale trubadurer.
- Kl.2200-: Fest, musikk og ”mingling” med Gjestene våre. Alle rettigheter!
- KopShop vil sannsynligvis være tilstede med salg av Liverpooleffekter. 

NB: Det er på dette arrangementet 18 års-grense. Dette har med skjenkerettigheter å gjøre og er også en policy” som Øre Villa Kro har.

- Husk å ta med gyldig medlemskort.
- Billetter bestilles ved å betale inn kr. 150,-(medlemmer m/bet. medlemskap) eller kr. 200,- til Liverbirds Moss sin arrangementskonto: 1080.26.12597.
- Innbetalingen merkes med navn og medl.nr. og mailadresse.

Din innbetaling vil bli bekreftet pr. mail og billetten deles ut i døra fra kl. 1900 eller etter nærmere avtale med oss i Styret.
- Dersom du har spørsmål kan disse rettes til oss via vår mailadr.: [email protected]