Laudrup vil diskutere Liverpool med Allen

Wales Online melder at Swansea-manager Michael Laudrup er klar for å holde samtaler med Liverpool-linkede Joe Allen om hans fotballfremtid.

Det walisiske nettstedet slår fast at Swansea allerede har avslått et bud på £12.5M fra Liverpool for 22 år gamle Allen. Budet inkluderte også at Swansea fikk låne Liverpools midtbanespiller Jonjo Shelvey den kommende sesongen. Allens kontrakt med Swansea skal inneholde en klausul som gjør at han kan forlate den walisiske klubben om en annen klubb legger inn et bud på £15M.

Wales Online melder at Laudrup snakket med Allen for første gang i dag, men en overgang til Liverpool skal ikke ha vært tema under denne samtalen. Laudrup forventer imidlertid at dette blir tema når Allen gjenopptar treningen med den øvrige Swansea-troppen etter at midtbanespilleren nå er ferdig med OL-turneringen og spill for Storbritannia.

- Joe Allen dukket opp på treningsfeltet i dag. Han trente ikke, men jeg hadde en liten samtale med ham. Liverpools interesse var ikke tema i akkurat denne samtalen, siteres Laudrup.

- Jeg syntes ikke det var riktig øyeblikk å ta opp dette på, men vi vil snakke om det med spilleren og høre hva han ønsker før vi sier noe offisielt, ellers vil bare ryktene fortsette helt til 31.august, og det er ingen tjent med, fortsetter dansken.

- Han vil være tilbake i trening på onsdag, og vi vil ta opp temaet da, slik at dette ikke drar i langdrag til transfervinduets siste dag.

Det har også vært spekulert i at Swansea-stopper Ashley Williams er aktuell for Liverpool.

- Det vil alltid være rykter. En dag er det Joe Allen, en annen dag er det Ashley. Det er bare normalt, og vi betrakter det som noe normalt og det forteller oss kun at vi må gjøre noe riktig, kommenterer Laudrup.

- Men vi trenger et konkurransedyktig lag for å hevde oss i Premier League, så vi kommer selvsagt ikke til å selge alle våre beste spillere, for hva vil være poenget med å være den beste klubben i The Championship?