Lee tilbake i Bolton

Liverpools tidligere spiller og trener, Sammy Lee, har blitt ansatt i Bolton og skal være leder for treningen på klubbens ungdomsakademi.

Etter mange år som spiller og trener i Liverpool FC, forlot Sammy Lee klubben foran denne sesongen. Den entusiastiske scouseren har også vært trener for England og fungert som assisterende manager og manager i Bolton.

Han var imidlertid bare tre måneder som manager i Premier League på Reebok. Nå har imidlertid Owen Coyle tilbudt ham en ny rolle i klubben, som overhode for trenerteamet på Boltons ungdomsakademi.

- Jeg vet at Sammy vil ta med mye erfaring av coaching på topp nivå og mye entusiasme, noe som bare kan være til gode for våre unge spillere, forklarer Owen Coyle, dagens manager i Bolton.

- Jeg er virkelig henrykt over å ha Sammy tilbake som en del av staben i Bolton Wanderers, legger Jimmy Phillips til, direktør på klubbens akademi.

- Han vil bli sjef for treningen på akademiet og vil ta med seg betydelig med erfaring i sin nye rolle, noe som vår ungdomsavdeling vil nyte godt av samtidig som vi prøver å utvikle vårt akademi.