LFC bekrefter Warrior-avtale

Liverpool FC har omsider bekreftet at det er Warrior Sports som skal levere klubbens drakter de neste seks årene.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet, og ble rapportert i media på vårparten i fjor, men nå er det endelig bekreftet: Det er Warrior Sports som skal levere klubbens drakter de neste seks årene.

Liverpool FC og Warrior Sports bekrefter nå avtalen, som vil gjelde fra 1. juni 2012. Warrior skal produsere hjemme- borte- og tredjedraktene, i tillegg til klubbens treningsutstyr frem til 2018.

Warrior er et datterselskap av det Boston-baserte selskapet New Balance Athletic Shoe Inc., og markerer starten på Warrior Sports sin satsing innenfor fotball. Warrior sier de er inneforstått med Liverpools historie, og har ansatt eksperter innenfor design, utvikling og markedsføring, for å sikre at de har de beste folkene til å støtte partnerskapet.

- I Warrior Sports blir vi stolte over gode prestasjoner og et intenst ønske om å vinne. Vårt samarbeid med Liverpool FC, et unikt navn innenfor fotball og som merkevare i verden, passer perfekt. Warrior Sports fokuserer mot fotball for å viderebringe vår kunnskap om å lage førsteklasses produkter på et helt nytt område. Vi er ikke den merkevaren som gjemmer oss. Vi er her for å markere oss i fotballverden, og vårt partnerskap med en av de mest suksessfulle klubbene gjennom tidene er bare starten, sier Richard Wright som er General Manager i Warrior Sports.

Ian Ayre er strålende fornøyd med avtalen, som vil være veldig gunstig økonomisk for de røde.

- Liverpool FC er strålende fornøyd med å kunne annonsere dette fantastiske samarbeidet med Warrior Sports for 2012/13-sesongen og fremover. Dette er en ny stor avtale for Liverpool Football Club, som igjen viser hvor mye klubben er verdt globalt. Warrior Sports vil bringe sin unike merkevare og sine ideer, og støtte klubben både på og utenfor banen. Å dele det samme fokuset på å vinne og dominere vil være en utrolig viktig del av samarbeidet fremover. Som med alle partnerskap har det tatt tid å bygge et forhold. Jeg synes Warrior har noen utrolige folk, som vi kan jobbe nært med, for å fortsette å kunne levere kvalitetsprodukter til våre supportere rundt om i verden, sier Ayre til Liverpoolfc.tv.

Avtalen med Warrior Sports skal være verdt hele £25 millioner per sesong. Adidas, som har produsert draktene de siste årene, betalte kun £12 millioner per sesong, og var ikke villig til å matche summen Warrior Sports ville betale. Allerede neste sesong vil man altså spille i drakter fra Warrior Sports, som tidligere kun har produsert lacrosse og ishockey-utstyr.