LFC har fått tillatelse til å snakke med Martinez

Wigan-eier Dave Whelan bekrefter at han har gitt Liverpool FC tillatelse til å prate med Roberto Martinez angående den ledige managerjobben på Anfield.

Det er Times-journalist James Ducker som bringer nyheten til torgs på Twitter. Han skriver at Dave Whelan har bekreftet til The Times at Liverpool FC har bedt om tillatelse til å snakke med Roberto Martinez, og har fått dette.

- Det stemmer, sier Whelan.

- Jeg vet ikke eksakt når han vil møte Liverpool-eierne, men jeg kommer aldri til å stå i veien for Roberto, legger Wigan-eieren til.

Goal.com hevder at Martinez vil fly til Boston for å holde samtaler med Liverpools eiere i neste uke.

Til Sky Sports News sier Whelan følgende:

- Når Liverpool ringte var jeg faktisk i et møte med Roberto angående neste sesong. Jeg har hele tiden sagt at dersom en storklubb kommer på banen, vil han ha min tillatelse til å snakke med dem. Og klubber blir ikke mye større en Liverpool. Jeg ga ham tillatelse, og han vil snakke med dem snart. Jeg vet ikke når, men det vil bli ganske snart.

En annen journalist i The Times, Tony Evans, føyer til at Martinez fortsatt er et godt stykke unna å få Liverpool-jobben, og hevder at Liverpool-ledelsen kommer til å ha samtaler med flere kandidater til jobben.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.