LFC vil avvise interesse for Suarez

Gribbene skal ha begynt å sirkle rundt Luis Suarez med tanke på en mulig exit for den kontroversielle spissen, men Kenny Dalglish og Liverpool står klar til å avvise fremstøt.

Ifølge Tony Barrett i The Times skal Paris Saint-Germain og Palermo stå først i køen over de som vurderer å prøve å hente Luis Suarez til sommeren.

Nyrike PSG, med arabiske eiere, skal ha Suarez som en av mange store navn på sin ønskeliste. 

Palermo, som også er i kontakt med arabiske investorer, har allerede kommet med en utilslørt invitt gjennom klubbpresident Maurizio Zamparani. «Vil jeg ta ham(Suarez)», spør Zamparani til seg selv. «Jeg ville signert ham i morgen tidlig. Han er en fantastisk angriper. Jeg ville utvilsomt prøve å oppdra ham, men jeg tror ikke han oppførte seg slik (mot Evra) fordi han er rasist.»

Ifølge The Times skal Liverpool ikke være interessert i å selge Luis Suarez, og ønsker heller å bygge et lag rundt angriperen fra Uruguay. 

Kenny Dalglish har også akseptert en unnskyldning fra sin nr.7 etter at Luis først fortalte sin manager at han ville håndhilse på Patrice Evra, for så å unnlate å gjøre det på Old Trafford.

«Jeg kan bare gjenta – vi har satt en strek over hva som skjedde og ønsker at Luis nå bare skal konsentrere seg om sin fotball framover», er beskjeden fra Dalglish.