Liverpool har de beste vaktene

Liverpool FC har de beste og mest vennlige kampvaktene i Premier League. Det slår VisitFootball fast.

VisitFootball er et samarbeidsprosjekt mellom Premier League og turistrådet VisitEngland. De har tatt for seg hvordan «kundene» blir behandlet på Premier League-stadionene på øyriket, og har delt ut priser til Liverpool, Arsenal, Manchester City og Fulham for deres innsats på hvert sitt område.

Liverpool vant altså kåringen for de beste og mest vennlige vaktene på kampdager.

- Førsteinntrykket betyr noe, og det er ingen grunn til at dette skal være annerledes for fotballklubber enn andre foretak. Det koster ikke noe å være vennlig, men begge parter kan få svært mye igjen for det. Vi elsket vaktene til Liverpool, for de trivdes åpenbart i jobben sin. De hadde meget god kontakt både med sine egne supportere og de som besøker Liverpool bare en kamp i sesongen. Anfield hadde uten tvil den varmeste velkomsten vi fant i Premier League, heter det i begrunnelsen fra VisitFootball.

Arsenal vant prisen for «beste service», Manchester City ble kåret til «den mest innovative klubben», mens Fulhams Tommy Guthrie ble kåret til «Unsong Hero» for sin innsats med å få gjestende supportere til å trives.

- Kåringene til VisitFootball viser at klubber som Arsenal, Fulham, Liverpool og Manchester City går mye lenger enn man kan forvente når det gjelder service overfor sine besøkende, sier daglig leder i Premier League, Richard Scudamore, i en kommentar.