Liverpool res - Arsenal res 1-1

Raheem Sterling sendte Liverpool i føringen i det 5. minutt av reservelagskampen mot Arsenal, men Abou Diaby utlignet like etter sidebytte. Uavgjort et greit resultat etter at lagene hadde en omgang hver.

Liverpool res: Jones, McLaughlin, Mendy, Sama, Wisdom [kaptein], Coady, Suso, Roberts, Eccleston, Adorjan, Sterling.
Ubenyttede reserver: McGiveron, Ward, Roddan, Morgan, Ngoo.

Arsenal res: Martinez, Angha, Hoyte, Miquel, Meade, Yennaris, Ozyakup, Diaby (Ebecilio 61), Aneke (Boateng 82), Ansah (Rees 45), Afobe.
Ubenyttede reserver: Shea, Roberts.

Abou Diaby er den mest kjente spilleren på Arsenals lag, mens keeper Brad Jones er den eneste "senioren" på Liverpools lag. Diaby er på vei tilbake etter skade, og i Arsenal-leiren skal det på forhånd være avtalt at han skal spille i cirka en time i denne kampen.

1.min: Kampen er i gang i solskinnet i Kirkby.

2.min: Sterling dribler seg inn i feltet skrått fra venstre, men avslutningen går rett på keeper.

3.min: Eccleston med et flott raid og innlegg fra venstre. Gavin Hoyte header til corner.

3.min: Suso får ballen umarkert bak i feltet etter corneren, men spanjolen får ikke klem på skuddet og keeper redder enkelt.

5.min: 1-0 STERLING. Et langt utspark fra Jones skaper trøbbel for Arsenal-forsvaret. Sterling kommer seg helt fri inne i feltet og setter ballen sikkert i lengste hjørne. Flott prestasjon av vingen.

7.min: Conor Coady roper på frispark like utenfor 16-meterstreken, men får tilsnakk av dommeren på grunn av protestene.

10.min: Suso får fritt leide mot mål, men nøler litt, og skuddet fra distanse går deretter i en Arsenal-forsvarer.

11.min: Suso med en flott langpasning til Sterling. Vingen blir taklet. Corner for vertene.

14.min: Enorm sjanse for Arsenal, når Afobe utnytter en feil av Andre Wisdom. Arsenal-spissen kommer alene med Brad Jones og skyter klokkerent i stolpen. Ballen spretter rett tilbake i armene på keeper Jones!

15.min: Sama blir avblåst for å ha klatret på en Arsenal-rygg når et frispark slås langt inn i feltet.

16.min: Andre Wisdom lager frispark i farlig posisjon, like utenfor hjørnet av 16-meteren.

16.min: Wisdom stusser frisparket ut til corner, når det slås mot bakre stolpe.

17.min: Liverpool klarerer enkelt corneren som slås mot fremste stolpe.

19.min: Et godt Liverpool-angrep avsluttes med at Mendy på overlapp forsøker å finne Sterling. Arsenal lager corner.

20.min: Afobe med en horribel klarering inn i feltet igjen på corneren, men en Arsenal-forsvarer er først på ballen.

21.min: Mendy får klarert til innkast under press etter et fremspill fra Diaby.

22.min. Michael Roberts stopper Angha på vei inn i Liverpool-feltet.

23.min: Afobe vinkes av for offside.

25.min: Sterling tas av Angha på en Liverpool-kontring. Frispark midt inne på Arsenals havldel.

26.min: Brad Jones fanger et farlig innlegg fra venstre fra Afobe.

29.min: Suso med et unødig ballmist når Liverpool er på vei fremover i en kontring.

30.min: Liverpool sliter med å få klarert ballen. Arsenal-angrepet avsluttes ved at Angha skyter langt utenfor fra skrått hold.

32.min: Sterling kommer seg fri på venstresiden, og vinner en corner for Liverpool.

33.min: Suso klarer ikke å holde seg på rett side av offsidelinja nede ved cornerflagget, og blir avvinket på pasningen fra Adorjan.

35.min: Yennaris med et knallhardt skudd fra distanse. Går en meter over Liverpools mål. Brad Jones har full kontroll på skuddet.

37.min: Strålende løp av Diaby, som spiller fri Afobe alene med Jones. Liverpool-keeperen gjør imidlertid en meget god redning.

38.min: Strålende Liverpool-angrep der Eccleston spiller fri Sterling alene med keeper. Vingen blir avblåst for en marginal offside. Muligens feil avgjørelse.

40.min: Eccleston er ukonsentrert når han mottar et innkast helt nede ved hjørneflagget, og ballen går over dødlinja til utspark for gjestene.

42.min: Suso går inn med knottene først i en duell like utenfor 16-meteren, vinner ballen og går mot mål. Dommeren blåser sent, etter at linjemannen vinker.

43.min: Meade må ha behandling etter taklingen fra Suso.

45.min: Meade kommer inn på banen igjen. To minutter er lagt til i første omgang.

45+1.min: McLaughlin takles. Ansah skader seg selv i taklingen.

45+3.min: Ansah må ut på båre med en kneskade, og gjestene tvinges til et bytte. Josh Rees kommer inn.

Liverpool gikk ut i hundre, anført av duoen Raheem Sterling og Suso. Førstnevnte ga vertene ledelsen allerede etter fem minutters spill, da han utnyttet usikkerhet i Arsenal-forsvaret på et langt utspill fra Brad Jones. Gjestene jobbet seg etterhvert inn i kampen, og hadde omgangens to største sjanser utenom scoringen. Først satte Afobe ballen klokkerent i stolpen etter et knapt kvarters spill, før Brad Jones gjorde en strålende redning fra samme mann ti minutter før pause.

46.min: Sterling kommer til dødlinjen og legger, men ballen går over hele feltet.

48.min: Afobe kommer til dødlinjen og får slått tilbake. Ozyakup avslutter fra kort hold, men Jones står oppreist, redder og gir retur. Ballen klareres.

49.min: 1-1 DIABY: Ball i bakrommet ute på McLaughlins høyre. Afobe legger lavt inn og Diaby kan bredside ballen i mål fra innenfor 16-meteren.

50.min: Diaby vrir ankelen ved scoringen og må ha behandling, men er tilbake i spill like etter at spillet er gjenopptatt.

52.min: Suso dribler nede ved hjørneflagget, men somler ballen over dødlinjen.

56.min: Angha blir spilt fri ute på høyre. Backen legger høyt inn, men ballen går også høyt over mål.

58.min: Wisdom prøver på gjennombruddball mot Sterling, men Hoyte bryter.

60.min: Ozyakup legger inn fra venstre. Mendy får klarert halvveis.

61.min: Forventet bytte for Arsenal. Diaby ut. Ebecilio inn.

62.min: Aneke fyrer løs fra 20 meter. Ballen dupper, men Jones redder. Returen får Mendy klarert.

64.min: Arsenal jobber seg inn i Liverpools felt, men Wisdom er sterk i kroppen og får inn en brytning.

67.min: Sterling dribler seg inn i feltet, før han slår inn. Meade kommer akkurat foran Adorjan og får klarert til corner, som blir resultatløs.

68.min: Sterling kommer forbi Angha igjen, men innlegget går rett i klypene på keeper ved nærmeste stolpe.

70.min: Gjennomspill, men Brad Jones kommer ut og plukker foran Afobe.

75.min: Suso spiller til Adorjan som befinner seg innenfor 16-meteren, men avslutningen fra ungareren blir blokkert.

76.min: Ebecilio kommer løs fra McLaughlin på venstresiden, men innlegget går via en rød og til corner.

77.min. Corner fra Ozyakup slås inn. Brad Jones får fistet ballen ut i ufarlig område.

82.min: Bytte Arsenal. Boateng inn for Aneke.

87.min: Suso spiller gjennom Eccleston, men dommer blåser for offside.

88.min: Angha med en stikker, men Wisdom kommer i mellom og skjermer ut til corner.

90.min: Adorjan tar corner. Arsenal får klarert. Suso legger inn, men Eccleston i offside igjen.

90+2.min: Angha forsøker å komme seg forbi Mendy, men senegaleseren takler til innkast.

Sluttrapport: Reservelagskampen mellom Liverpool og Arsenal på The Academy i Kirkby endte 1-1, og det er et greit resultat ut i fra spill og sjanser. Lagene hadde en omgang hver. Liverpool best i 1.omgang og Arsenal dominerte etter pause. Raheem Sterling sendte Liverpool i føringen med et flott mål i det 5.minutt. Abou Diaby utlignet like etter sidebytte. Arsenal skapte flere sjanser i 2.omgang, men Brad Jones vartet opp med gode redninger. De røde kom ikke til en eneste sjanse etter pause. Raheem Sterling skapte imidlertid problemer på Arsenals venstre side. Rodolfo Borrell bør være godt fornøyd med laginnsatsen i dag.