Liverpool res - Man Utd res 2-2

Liverpools reservelag lå under 0-2 mot den effektive avdelingsmester Manchester United ved pause. Michael NGoo og Nathan Eccleston skaffet fortjent 2-2 i 2.omgang.

Toppoppgjør i Premier Reserve League North på The Academy i Kirkby. Manchester United har allerede vunnet avdelingen, mens Liverpool sannsynligvis havner på 2.plass. Kampen vises direkte på LFC TV, LFC TV Online og Viasat Fotball.

Liverpool res: 1. Peter Gulacsi, 2. Emmanuel Mendy, 3, Jack Robinson, 4. Stephen Sama, 5. Andre Wisdom [kaptein], 6. Conor Coady, 7. Suso, 8. Michael Roberts, 9. Adam Morgan (16. Nathan Eccleston 46), 10. Krisztian Adorjan, 11. Michael Ngoo.
Ubenyttede reserver: 12. Matty McGiveron, 13. Danny Ward, 14. Craig Roddan, 15. Brad Smith

Peter Gulacsi ble hentet tilbake fra låneopphold i Hull pga karantener på Pepe Reina og Alexander Doni. Nå får ungareren sin første opptreden for Liverpools reservelag denne sesongen. Jack Robinson får igjen spilletid på venstre back, mens Adam Morgan får sjansen fra start. Nathan Eccleston sitter på benken fordi han returnerte til trening i går etter skaden han pådro seg i reservelagskampen i forrige uke.  Nyervervelsen Joao Carlos er fortsatt ute. Etter det vi forstår hadde han en ryggskade da han signerte fra Sporting Lisboa i januar, og han kommer ikke til å bli klar til å debutere i rødt denne sesongen.

Man Utd res: 1. Sam Johnstone, 2. Marnick Vermijl, 3. Ezekiel Fryers, 4. Tom Thorpe, 5. Michael Keane, 6. Ritchie De Laet, 7. Larnell Cole (14. Michele Fornasier 65), 8. Ryan Tunnicliffe, 9. Will Keane, 10. Davide Petrucci, 11. Jesse Lingard (12. Tyler Blackett 90).
Ubenyttede reserver: 13.Liam Jacob, 15.Luke Givern, 16. Charni Ekangamene.

3.min: Langt oppspill. Adam Morgan forsøker med en slags lobb fra utenfor 16-meteren. Avslutningen går høyt over.

12.min: Michael Ngoo dribler seg frem på venstre i snublende stil. Blir satt under press av forsvarsspillere og avslutter via en bortespiller og til corner.

20.min: Godt innlegg fra Adorjan. Manchester United må gi corner.

23.min: Ngoo vender opp innenfor 16-meteren. Avslutningen blokkeres. Suso tar vare på andreballen, og avslutter rett på keeper.

26.min 0-1 M. KEANE: Suso gir bort frispark ute ved spissen av 16-meteren. Lingard slår ballen inn i feltet, og Michael Keane får en touch fra kloss hold. Ballen går over streken. Svakt forsvarsspill.

35.min: Etter scoringen har det skjedd fint lite. Spillet pågår mellom 16-meterne.

40.min: Michael Ngoo går inn med begge føtter og knottene først, men dommeren nøyer seg med tilsnakk.

42.min 0-2 LINGARD: Michael Keane spiller en langball inn bak Liverpools backrekke. Lingard løper gjennom og setter ballen bak Peter Gulacsi.

Pauserapport: Liverpool reservelag ligger under 0-2 til pause. En svak første omgang av Rodolfo Borrells mannskap. De har hatt ballen mest, men sliter med å komme til sjanser. Adam Morgan har vært nærmest nettkjenning med en halvveis lobb. Liverpool har ikke fått tempo i pasningsspillet, og det har vært dårlig bevegelse fremover på banen. Manchester United har vært meget effektive. De har hatt to sjanser og scoret på begge. Først da ballen gikk forbi en hel rekke spillere fra et frispark og Michael Keane kunne styre ballen i mål. Deretter ble Liverpools forsvar løpt fra på et gjennomspill. Jesse Lingard kunne sette i mål alene med Peter.

En gedigen haglskur har overtatt for solskinnet på akademiet.

46.min: Nathan Eccleson inn for Adam Morgan på topp for Liverpool.

49.min 1-2 NGOO: Mendy kaster til Adorjan ute på høyrekanten. Ungareren slår flatt inn foran mål, og mens det denne gang er forsvaret til gjestene som sover så kan Michael NGoo sette inn ballen ved bortre stolpe.

56.min:
Suso skyter knallhardt i steget fra 20 meter, men keeper gjør en god redning og slår over til en corner som blir resultatløs.

58.min: Spanske Suso setter fart igjen, men NGoo er hårfint offside.

John W. Henry er tilstede på kampen. Amerikaneren har etter en nokså kjedelig og sjansefattig 1.omgang hvor gjestene var dødelig effektive, fått se et langt mer åpent og fartsfylt første kvarter av 2.omgang.

Michael NGoo er blitt flyttet på topp etter byttet ved pause, og Nathan Eccleston spiller ute til venstre.

63.min: NGoo får hodet på en corner fra Roberts, men headingen går like utenfor.

65.min: Fornasier inn for Cole hos Man U.

72.min: Wisdom gir bort et frispark rett utenfor straffefeltet. Petrucci skyter i hånden på Coady, men dommeren vinker vekk protestene om at det skulle ha vært straffespark.

75.min: Eccleston skaffer seg plass ute på høyrekanten av 16-meteren, men prøver et ambisøst forsøk mot bortre kryss fra skrå vinkel da han trolig hadde vært bedre tjent med å legge inn.

76.min: Suso vinner ballen, skjærer inn og knaller ballen noen centimeteren utenfor bortre kryss. Spanjolen har dratt mer inn mot midten etter pause og til tider dominert.

83.min: Petrucci slår et frispark fra nokså farlig posisjon, men ballen går igjennom hele feltet og til utspill.

88.min: Godt innlegg fra NGoo ute til venstre, men Eccleston får ikke noe ordentlig drag i headingen ved motsatt stolpe.

89.min: Ekangamene inn for Vermilj hos Man U.

90+1 min 2-2 ECCLESTON: Strålende ball av Suso ut til Mendy som slår inn fra nesten dødlinja, og Eccleston kan pent avslutte ved omtrent straffemerket.

90+2.min
Blackett inn for Lingard hos Man U.

Liverpool økte tempoet etter pause, spilte mer direkte og fikk i tillegg den tidlige reduseringen de trengte. Suso løftet ikke minst sitt spill flere hakk i 2.omgang og det var mer enn fortjent da innbytter Nathan Eccleston kunne sette inn utligningen på overtid. Før pause hadde hjemmelaget ballen mye, uten å gjøre stort med den, men nå ble det skapt gode angrep og sjanser. Totalt sett en bra prestasjon av de unge reservelaget.