Liverpool res - Newcastle res 1-2

Liverpools reservelag tapte 1-2 mot Newcastle i ligaavslutningen. Michael Ngoo reduserte i 2.omgang. Suso utvist i det 86.minutt. Sterling spilte hele kampen.

Liverpools reservelag avslutter sesongen med hjemmekamp mot Newcastles nest beste. 2. plassen i Premier Reserve League North sikres definitivt med ett poeng i denne kampen.

Liverpool res: 1. Gulacsi, 2. Mendy, 3. Robinson, 4. Coady, 5. Sama, 6. Wisdom [kaptein], 7. Suso, 8. Roberts, 9. Eccleston (16. Morgan 84), 10. Adorjan (14. Ngoo 46), 11. Sterling.
Ubenyttede reserver: 12. Roddan, 13. Ward, 15. Smith.

Raheem Sterling er tilbake på reservelaget etter å ha trent med førstelaget i forrige uke. Michael Ngoo henvises til benken. Rodolfo Borrell velger å bruke Andre Wisdom på midtbanen i denne kampen, mens Conor Coady flyttes inn i midtforsvaret sammen med Stephen Sama. Nathan Eccleston hadde trent lite i forrige uke på grunn av en skade, men er tilbake i startoppstillingen og erstatter Adam Morgan på topp. Suso er tatt ut til treningssamling og kamp mot Rayo Vallecano B med Spania U19. Midtbanespilleren reiser imidlertid til Madrid først etter reservelagskampen.

Newcastle res: 1. Alnwick, 2. Nicholson (12. Kitchen 60), 3. Moyo, 4. Newton (14. Logan 46), 5. Nzuzi, 6. Folan, 7. Richardson, 8. Abeid, 9. D.Taylor, 10. Inman, 11. Donaldson.
Ubenyttede reserver: 13. Mitchell, 15. McGorrigan.

3.min: Liverpool bryter ved Suso. Ballen spilles til Sterling som er på vei gjennom, men legges ned like utenfor 16-meteren. Eccleston skyter frisparket rett i muren.

21.min: Moyo er på vei igjennom, men Coady takler til corner.

22.min 0-1 MOYO: Fra corneren havner ballen i returrommet. Moyo plasserer ballen lavt til side for Gulacsi.

24.min: Adorjan tar frispark. Ungareren skyter over muren, men også over mål.

27.min: Abeid fyrer himmelhøyt over fra langt hold.

32.min: Nydelig ball fra Wisdom til Suso. Spanjolen drar av en mann og legger inn. Adorjan i god posisjon tar ned ballen, men avblåses for hands.

34.min 0-2 ABEID (str.): Donaldson avanserer. Mendy mister fotfestet. Donaldson forsøker å dra av Coady. Coady strekker ut foten. Donaldson går i bakken. Dommeren gir straffe. Abeid er sikker fra ellevemetersmerket. Gulacsi går feil vei.

39.min: Eccleston er alene igjennom. Spissen skyter fra noe skrått hold. Alnwick redder til corner. Sterling sint fordi han ikke får ballen i midten fra Eccleston.

40.min: Fra corneren fra Suso header Mendy utenfor.

41.min: Sterling kommer til dødlinjen og legger inn, men ballen går uheldigvis like bak Eccleston.

Pauserapport: En svak 1.omgang av Liverpools reservelag. De røde har vært fantasiløse og skapt svært lite. Raheem Sterling var gjennom allerede i det 3. minutt, men ble lagt ned. Deretter ble det svært uryddig spill uten at noen av lagene klarte å skape noe, før Moyo var påpasselig frempå på en andreball etter corner og sendte Newcastle i føringen. Newcastle doblet ledelsen fra straffemerket etter at Coady la ned Donaldson. Liverpool hevet seg noe etter scoringene. Nathan Eccleston hadde en god mulighet til å redusere. Raheem Sterling har vært frisk på kanten. Newcastle har ikke skapt mye bortsett fra scoringene, men har unyttet mulighetene sine bra.

46.min: Liverpool gjør et bytte i pausen. Ngoo kommer inn for Adorjan.

46.min: Newcastle setter inn Logan for Newton.

48.min: Borrell har foretatt flere disposisjonsendringer i pausen. Wisdom er tilbake på stopperplass. Coady er flyttet fram på midtbanen. Sterling er over på høyre. Eccleston på venstre. Suso spiller i "hullet" bak Ngoo.

49.min: Suso legger hardt inn fra venste. Ngoo nær ved å sette ballen i mål. Liverpool har åpnet godt etter pause.

50.min: Eccleston kommer inn feltet og  avslutter på mål. Alnwick må gi retur.

52.min: Roberts går overende i feltet når han skal ta ballen fra Logan, men dommer vinker spillet videre.

54.min 1-2 NGOO: Eccleston slår inn. Sterling vinner ballen, drar av en spiller og legger inn. Ngoo setter ballen i nærmest tomt mål fra kloss hold.

59.min: Sama slår en langball. Eccleston kommer seg helt til 5-meteren før Folan redder Newcastle i siste liten.

60.min: Kitchen inn for Nicholson.

64.min: Suso tar frispark etter at Sterling blir lagt ned. Skaper noe kaos i Newcastle-forsvaret. Roberts plukker opp andreballen, men avslutningen blokkeres.

66.min: Sterling dribler av noen spillere før han takles av sistemann i 16-meterfeltet.

71.min: Mendy kommer til dødlinja og legger inn. Ngoo er nær ved å være først på ballen.

75.min: Inman vender opp med røde i ryggen. Avslutningen, under press fra Mendy, går høyt over.

77.min: Ryan Donaldson får gult kort for munnbruk.

80.min: Andre Wisdom med en viktig takling på Nzuzi.

84.min: Adam Morgan, som ble 18 år på lørdag, kommer inn for Eccleston.

85.min: Ngoo legger inn. Morgan får ikke skikkelig treff. Ballen passerer videre til Sterling som skyter over.

86.min: Suso får direkte rødt kort da han løfter foten og setter den inn i takling på Donaldson. Virker som han treffer ballen og ikke Newcastle-spilleren. Streng avgjørelse av dommeren.

90.+3.min: Mendy legger inn. Morgan rekker ikke frem. Alnwick nede og tar seg av ballen.

Sluttrapport: Liverpools reservelag avsluttet sesongen med 1-2-tap mot Newcastle. Etter en litt rotete førsteomgang gjorde Rodolfo Borrell flere taktiske endinger i pausen, og Michael Ngoo kom inn. Hjemmelaget kjørte kampen fra avspark etter sidebytte. Suso var en drivkraft etter at han ble trukket inn sentralt, og Sterling var et uromoment. Sistnevnte la en utsøkt ball inn til innytter Ngoo som kunne score fra kloss hold. Liverpool kjempet på, men klarte ikke å sette inn utligningen. Suso ble utvist på slutten for en takling som ikke så ut til å fortjene rødt kort. Uavgjort ville ha gitt et riktig bilde av spill og sjanser. Liverpool er nå avhengig av resultatene til Everton for å havne på 2.plass. Everton må vinne sine to siste kamper, samt ta inn ni mål i målforskjell.