Liverpool U18 - Crystal Palace U18 3-3

Liverpool spiller 3-3 for andre kamp på rad. Meget skuffende at de røde ga fra seg initiativet etter å ha ledet 3-0 ved pause. Liverpool måtte avslutte kampen med ti mann, etter at Jack Dunn ble skadet drøye kvartert før slutt.

Liverpools lag: Belford, Quirk, Jones, Williams, Maguire, Baio, Lussey, Peterson (Randall 52), Trickett-Smith, Gainford (Ojo 73), Sinclair (Dunn 68).
Reserver: Crump, Heaton.

1.min Liverpool tar avspark.

2.min: Baio blir taklet hardt midt på banen, men reiser seg igjen. Liverpool får frispark.

6.min: Lussey lenger høyt inn i feltet. Keeper fanger enkelt.

7.min: Liverpools unge midtstopper Lloyd Jones er nede med en skade. Palace vinner en corner. Jones virker groggy, og må ta en tur ut på sidelinja før han returnerer til sin posisjon i midtforsvaret.

9.min: Lussey med et skuddforsøk fra drøye 16 meter. Treffer hodet til en Palace-spiller.

13.min: Palace drar opp et godt angrep, men avslutningen er svak.

14.min: Lussey spiller fri Gainford, men vingen skyter svakt rett på keeper når han er alene igjennom.

17.min: 1-0 SINCLAIR. Trickett-Smith spiller til Jerome Sinclair. 15-åringen skyter lavt nede ved høyre stolperot fra drøye 16 meter. Flott mål.

18.min: Kjempesjanse for Palace, men headingen går utenfor når spissen får stå umarkert på fem meters hold på bakre stolpe.

19.min: Høyreback Nathan Quirk må behandles for en skade, men kommer innpå igjen.

21.min: Maguire med et godt innlegg som Peterson forsøker å heade inn i feltet igjen på bakre stolpe. Palace får klarert.

24.min: Godt Palace-angrep ender i corner. Belford fanger hjørnesparket.

27.min: Palace forsøker seg med et skudd fra distanse. Ufarlig et stykke utenfor venstre stolpe.

28.min: Peterson stopper et farlig Palace-angrep med å gi corner.

29.min: Palace-backen Dymond får tilsnakk etter sin andre stygge takling på kort tid. Er heldig som slipper gult kort.

31.min: Peterson med et fantastisk raid, men klarer ikke å finne Trickett-Smith med den avgjørende pasningen.

36.min: Trickett-Smith fører ballen opp og smeller til fra distanse. Godt skudd som keeper må slå til corner.

37.min: 2-0 SINCLAIR. Meget godt Liverpool-angrep avsluttes med at Peterson spiller fri Sinclair. 15-åringen setter ballen hardt og lavt i lengste hjørne. Flott scoring igjen.

40.min: God takling av Jones, som stopper Dymond på vei inn i feltet.

45.min: 3-0 GAINFORD. Nathan Quirk legger inn fra høyre. Trickett-Smith dyttes overende i feltet, men på bakre stolpe står Sam Gainford og dunker ballen kontant i mål fra kort hold.

45+1.min: Dymond skyter over fra 16 meter for Palace.

45+2.min: Palace skyter over og utenfor fra god posisjon etter et flott raid.

Liverpool leder 3-0 til pause over Crystal Palace etter en god førsteomgang. Flere spillere har utmerket seg hos de røde. Ikke minst den unge tomålsscoreren Jerome Sinclair. Men også Baio, Trickett-Smith og Peterson har gjort en god førsteomgang. Palace har slett ikke vært så underlegne som resultatet skulle tyde på. Gjestene har nemlig dratt opp en rekke gode angrep, men avslutningene har ikke stått i stil med forarbeidet. En meget god U18-kamp så langt.

46.min: Palace setter igang annen omgang.

47.min: Palace kommer til dødlinja og legger inn foran mål. Maguire får måket ballen vekk.

49.min: 3-1 KAIKAI. Palace-angriper Sullay Kaikai har vært sitt lags beste spiller. Etter et fantastisk dribleraid skyter han ballen lavt i venstre hjørne. Flott mål.

50.min: Vertene med en corner som Palace enkelt rydder unna.

52.min: Liverpool gjør et bytte. Connor Randall kommer inn for Kristoffer Peterson.

53.min: Palace med en god kontring, men avleveringen er svak.

54.min: Venstreback Williams med et farlig innlegg for Palace. Gjestene har startet annen omgang klart best, og Liverpool er på hælene nå.

55.min: Palace sin keeper er nær ved å miste et innlegg fra Quirk inn i eget mål, men en forsvarer står bak ham og får headet til corner.

57.min: Palace vinner en corner.

61.min: Gjestenes kaptein må behandles for en skade.

66.min: En Palace-spiller må ha behandling for krampe.

68.min: Jack Dunn er tilbake etter skade, og erstatter tomålsscorer Jerome Sinclair. Sinclair har vært mer anonym etter pause.

69.min: Lussey skyter rett på keeper fra skrått hold etter et godt Liverpool-angrep.

71.min: Gjestene med sitt første bytte. Jake Gray forlater banen. Javen Palmer kommer inn.

72.min: Maguire må heade unna til corner.

73.min: Liverpool gjør sitt siste bytte. Shea Ojo kommer inn for Sam Gainford.

74.min: 3-2 DYMOND. Corneren legges hardt inn i feltet, og heades kontant i mål av Connor Dymond bak en passiv Belford.

75.min: Jack Dunn slår opp igjen hamstringskaden sin etter bare sju minutter på banen. Liverpool har brukt alle sine bytter, og må spille det siste kvarteret med ti mann.

77.min: 3-3 JOHNSON-COLE. William Johnson-Cole drar av en mann og skyter fra 16 meter. Ballen går inn ved venstre stolpe trass i at Belford strekker seg så lang han er.

83.min: Liverpool får to kjappe cornere. Avblåses for offside på den siste.

84.min: God sjanse for Palace, men headingen på det høye innlegget går svakt rett i armene til Belford.

85.min: Gjestene har en ball i nettet, men avblåses for offside. Palace presser på for et seiersmål nå.

86.min: Palace-kaptein Ryan Inniss med en kynisk takling av raske Ojo. Soleklart gult kort.

90.min: Stor dobbeltsjanse for Palace, som ender med at alle tror de har scoret seiersmålet. Men linjemannen har vinket for offside.

90+1.min: Lussey med en stor mulighet, men får ikke avslutningen på mål i det han blir taklet.

90+2.min: Flott raid og avslutning av Trickett-Smith, men ballen smeller i tverrliggeren.

90+3.min: Jones blokkerer en Palace-avslutning til corner. Farlig heading på corneren, får Liverpool får klarert i det dommeren blåser av kampen.

Liverpool spiller 3-3 for andre kamp på rad. Meget skuffende at de røde ga fra seg initiativet etter å ha ledet 3-0 ved pause. Liverpool måtte avslutte kampen med ti mann, etter at Jack Dunn ble skadet drøye kvartert før slutt. Dunn var tilbake etter en langvarig hamstringskade, og slo opp igjen skaden bare sju minutter etter at han var kommet på banen. Liverpool hadde bare minuttet før gjort sitt tredje og siste bytte. Palace var det klart beste laget etter pause, og en tidlig redusering ga gjestene fra London blod på tann. Det var først i sluttminuttene at Liverpool begynte å skape farlige sjanser igjen, og da kunne hjemmelaget faktisk gjort et seiersmål. Men Palace hadde også farlige sjanser på slutten, og fikk en scoring underkjent for offside.

Liverpool U16 har forøvrig slått Palace 4-1 i dag. Harry Wilson (2), Will Marsh og Jordan Rossiter gjorde målene.