Liverpool U18 - Everton U18 3-1

Liverpool U18 slo t et formsterkt Everton U18 3-1 på akademiet i Kirkby. Magri som er på prøvespill startet kampen og gjorde en god jobb. Vi oppdaterte med de viktigste hendelsene her på liverpool.no.

Det regner tungt i Liverpool, og det er et formsterkt Everton-lag de røde møter på akademiet. De blå naboene vant U18-ligaen forrige sesong, og de røde har ikke slått Everton de to siste sesongene.

Liverpool U18: Belford, McLaughlin (Hatch 33), Regan, Rafferty [kaptein], Magri {på prøve}, Baio, Ibe, Dunn (Mukendi 88), Morgan, Peterson (Nacho 75), Lussey.
Ubenyttede reserver: Ward, Sokolik.

Everton U18: Roberts, Higgins, Pennington, Heneghan, Johns, Grant, Lundstram, Jones (Molyneux 72), Kelly (Forrester 58), Thomas (Barrow 69), Hope.

1. min: Kampen er i gang.

16. min: Heneghan har for lite kraft i headingen sin når han skal spille ballen tilbake til målvakt. Dunn er våken og får en mulighet alene med Roberts fra skrå vinkel, men Roberts får avverget til corner.

20. min: McLaughlin ligger nede og må ha behandling, men klarer å reise seg for å forlate banen.

25. min: Dunn tar med seg ballen og sender i vei et lavt og hardt skudd med venstrefoten fra 20 meter som sniker seg inn ved høyre stolpe!

27. min: Liverpool kontrer, og Adam Morgan kommer helt alene med Roberts etter en fin forsering i boksen. Roberts gjør en glimrende redning en mot en.

33. min: McLaughlin må hinke i garderoben - inn kommer Lewis Hatch.

34. min: Magri er nær ved å score med heading på en corner.

38. min: Hope får en stor sjanse med en heading inne i boksen - men Magri gjør akkurat nok til at han ikke får headingen på mål.

42. min: Hope får en ny mulighet, denne gang med høyrefoten fra skrå vinkel - men til side for mål.

45. min: Jones skyter fra 18 meter, og Belford klarer ikke å komme seg ned for å redde skuddet. Sannsynligvis det siste som skjer i omgangen, og 1-1.

Et jevnt oppgjør i regnværet på akademiet. Både Liverpool og Everton har skapt flere sjanser, men gode målvaktsprestasjoner, spesielt fra Roberts, har sørget for at det kun er scoret to mål. Magri har gjort sakene sine bra i midtforsvaret, og ser ut til å være en lovende spiller.

46. min: Drømmestart på andreomgang for de røde! Adam Morgan stormer inn i boksen, drar av venstrebacken - så målvakten, og setter ballen inn i det tomme nettet med venstrefoten. En flott soloprestasjon.

52. min: Lundstram med en perfekt ball frem til Hope. Han løfter ballen over Belford, men Magri kommer inn og får headet ut til corner.

62. min: Gult kort for Jones.

65. min: Morgan 3-1! Strålende forarbeid av Ibe, som får ballen på høyrekanten, viser strålende teknikk når han stormer inn i boksen og serverer Morgan. Han har en enkel jobb fra 3 meter.

67. min: Everton-kaptein Lundstram får direkte rødt kort for en tofotstakling på Jordan Ibe.

87. min: Nacho med et flott fremspill til Jack Dunn, som blir tatt i det han avslutter. Liverpool har straffespark. Dunn får seg en smell i duellen og må gi seg.

88. min: Adam Morgan brenner straffesparket. Flott redning av Roberts.

90. min: Nacho har vist bra ballbehandling i sitt innhopp.

Sluttrapport: Liverpool vant 3-1, og det kunne vært mye mer, i en andreomgang de røde dominerte. To mål, et brent straffespark, store sjanser og et direkte rødt kort til Evertons kaptein var høydepunktene i en god andreomgang. Liverpool slo dermed naboene på U18-nivå for første gang på to år.