Liverpool U18 - Fulham U18 1-2

Liverpools juniorlag var det førende laget, men måtte se Fulham ta med seg samtlige poeng fra The Academy i Kirkby. Jerome Sinclair sendte Liverpool i ledelsen i det 10. minutt.

Liverpool U18: 1 Ryan Fulton, 2 Nathan Quirk, 3 Joe Maguire, 4 Lloyd Jones, 5 Niall Heaton, 6 Yalany Baio (15 Connor Randall 89), 7 Kristoffer Peterson (12 Sam Gainford 81), 8 Jordan Lussey [kaptein], 9 Jerome Sinclair, 10 Jack Dunn, 11 Jordan Ibe.
Ubenyttede reserver:  13 Ryan Crump, 14 Daniel Trickett-Smith, 16 Daniel Cleary.

Fulham U18: 1 Oberschmidt, 2 Donnelly, 3 Richards, 4 Passley, 5 O'Reilly, 6 Sambou, 7 Roberts (Burgess 89), 8 Dalla Verde, 9 Williams, 10 Tankovic (87), 11 Evans.

Steven Cooper gjør en endring på laget fra forrige helg. Jack Dunn får sin første kamp fra start denne sesongen etter langvarig hamstringskade. Han kommer inn for Daniel Trickett-Smith.

2.min: Baio legges ned utenfor hjørnet av 16-meteren. Dunn tar kort frispark. Lussey skyter rett på keeper som glipper ballen, men Oberschmidt tar greit vare på returen.

4.min: Fint angrep fra Fulham. Roberts får til slutt avsluttet løst rett på Fulton.

5.min: Tankovic er på vei igjennom, men Quirk kommer i mellom og får skjermet ballen inn til Fulton.

7.min: Baio fyrer løs fra cirka 25 meter. Ballen går like over. Keeper ser ut til å ha god kontroll.

10.min: Dalla Verde spiller inn til Roberts midt foran mål. Avslutningen reddes glimrende av Fulton.

10.min JEROME SINCLAIR: Liverpool kontrer direkte. Jack Dunn spiller ut til Kristoffer Peterson ute på venstre. Svensken avanserer og avslutter godt. Keeper Oberschmidt må gi retur. Jerome Sinclair setter returen i mål fra kort hold. Spissens syvende mål for U18 denne sesongen.

15.min: Tankovic setter ballen i mål fra utenfor 16-meteren, men dommeren har allerede blåst for offside.

17.min: Fulham kommer frem på venstre. Innlegget er bra. Roberts fyrer løs. Skuddet blir blokkert. Litt klabb og babb før Heaton får klarert.

20.min: O'Reilly takler Lussey stygt. Lussey får seg en skikkelig luftetur. Kapteinen må få behandling for en leggskade.

24.min: Jack Dunn tar et frispark fra langt hold. Skuddet er lavt og går til side for mål.

26.min: Peterson drar seg innover, men avslutningen gårr høyt og langt til side for mål.

30.min: Ibe smeller ballen rett på keeper fra spiss vinkel og langt hold.

33.min: Lussey sklir inn og ser ut til å være på ballen. Spillet går videre. Heaton takler, men tvilsomt om han er nær Dalla Verde. Linjedommer har vinket. Dommer snakker med sin assistent før han peker på straffemerket.

33.min TANKOVIC (str.): Tankovic sender Fulton feil vei.

36.min: Innlegg fra Liverpools venstre side. George Williams styrer ballen i mål fra skrått hold, men annullert for offside.

41.min: Langt innlegg etter corner. Donnelly får ikke kontroll ved bakerste stolpe.

Pauserapport: 1-1 til pause på The Academy i Kirkby. En livlig og åpen kamp så langt. Liverpool tok ledelsen ved Jerome Sinclair i det 10. minutt etter en kontring. Ryan Fulton reddet mesterlig før Jack Dunn spilte til Kristoffer Peterson. Sinclair satte returen fra keeper enkelt i mål. Fulham utlignet fra et straffespark etter at Niall Heaton hadde lagt ned Dalla Verde. Kristoffer Peterson har vært livlig for Liverpool på venstre kant. De røde har spilt ballen bra, men ikke lyktes spesielt bra på siste tredjedelen av banen. Fulham er regjerende nasjonale mestere.

50.min: Jack Dunn skyter fra langt hold. Ballen går via Sinclair og utenfor.

52.min: Peterson dribler seg inn i feltet. Skuddet blokkeres til corner.

55.min: Ibe spiller på tvers. Lussey fyrer av rett på keeper.

55.min: Donnelly får ikke en tå på et gjennomspill. Peterson kommer inn bak forsvaret. Keeper Oberschmidt rykker ut og redder avslutningen. Beste mulighet utenom scoringen.

57.min: Oberschmidt må agere sweeper på et gjennomspill.

58.min: Dunn drar seg innover og skyter rett på keeper.

60.min: Godt innlegg for Fulham. Fulton strekker seg og tar ballen, men mister den. Han får selv tak i returen rett foran Williams.

62.min: Baio får gult kort.

65.min: Ibe på flott løp. Skudd rett på keeper.

66.min: Sinclair spiller gjennom Dunn. Midtbanespilleren rekker akkurat ikke ballen før Fulham-keeperen griper inn.

68.min: Ibe skyter over fra langt opphold.

69.min: Flott diagonlpasning fra Fulham. Ballen legges tilbake til Richards som avslutter rett på Fulton.

70.min: Fin kombinasjon på venstre. Maguire legger hardt inn. Forsvareren bryter til corner rett foran Sincalir.

71.min:  Fra corneren detter ballen ned hos Heaton. Midtstopperen meier ballen til side fra mål fra kort hold. God sjanse!

73.min: Fulham kontrer. Ballen legges hardt inn i feltet, men heldig for Liverpool så er pasningen upresis.

74.min: Fulham biter seg fast, men klarer ikke å bryte gjennom Liverpools forsvar.

75.min: Peterson vender nydelig vekk backen, og legger ut til Ibe. Avslutningen blir blokkert. Fulham spiller for tiden med ti spillere fordi George Williams er ute på sidelinjen for å stoppe en blødning i ansiktet.

76.min: Dunn får avsluttet godt via en Fuham-spilelr til corner. Dunn blir liggende med noe som ser ut til å være krampe.

77.min: Dommeren tar en prat med Fulhams trener Steve Wigley. Treneren har vært sint fordi han ikke har fått George Williams tilbake i spill. Spilleren har også måttet skifte trøye to ganger pga blod. Wigley blir vist bort fra benken.

79.min: Innlegg. Sinclair prøver å styre ballen mot mål med et hælspark.

80.min: Peterson med nytt godt innlegg. Forsvarer får klarert.

81.min: Gainford inn for Peterson.

81.min: Lloyd Jones vinner en hodeduell foran Fulhams mål, men helt feil retning på headingen.

85.min: Ibe spiller opp til Dunn som skyter hardt utenfor.

86.min: EVANS: Tankovic drar opp på venstre før han spiller kort til Evans. Svakt press fra Liverpools forsvar. Evans skyter lavt nede i høyre hjørne til Fulton fra 16-meteren.

87.min: Tankovic byttes ut.

88.min: Ibe slår hardt inn, men ballen forbi alle i feltet.

89.min: Randall inn for Baio.

89.min: Burgess for Roberts.

91.min: Maguire skaffer corner på overtid. Kort hjørnespark ender med at Ibe drar seg innover og skyter svakt utenfor.

92.min: Passley får gult kort for å ha holdt Dunn i trøyen.

93.min: Fremspill til Randall som vender, avanserer, men skyter rett på Oberschmidt.

94.min: Gainfords skudd fra langt hold blokkeres. Liverpool pressser på for å få en utligning.

95.min: Quirk får frispark. Lussey dytter til Dunn som ikke får skutt.

Sluttrapport: Liverpool var det førende laget og skapte flest sjanser, men måtte se Fulham reise hjem med samtlige poeng. Steve Coopers mannskap kommer dermed ikke til å spile i Elitegruppen til våren, men i Qualifcation Group Tier 1. Jerome Sinclair sendte Liverpool foran i første omgang, men Fulham svarte to ganger. Først fra straffemerket etter en kontroversiell dommeravgjørelse, og så mot spillets retning i 2. omgang. Peterson, Heaton og Dunn  misbrukte gode sjanser etter pause. Peterson var svært toneangivende i hele kampen. Jack Dunn fikk 90 minutter for først gang denne sesongen. Jerome Sinclair kom ikke til sin rett bortsett fra scoringen. U18-trener Steve Cooper synes det var en prestasjon under pari for Liverpool i denne kampen, spesielt i 1.omgang. Laget løftet seg etter pause og kom høyere opp på banen, men ikke nok til å ta poeng.