Liverpool U18 - Sheffield W U18 3-1

Jordan Lussey, Jack Dunn og Adam Morgan scoret målene for Liverpool, alle før pause, mens Wednesday fikk et trøstemål på straffespark mot slutten av kampen.

Liverpools lag: Stephens; Hatch, Rafferty, Sokolik, Regan; Ibe, Baio, Lussey, Peterson (Gainford 66): Dunn, Morgan (Nacho 46)  Res: Belford, Quirk, Mukendi

Sheffield W: Wall, Nyomi (Timulty 50), Kingston, Peacock (Galloway 46), Smith, Obileye, White, Rowbotham, Hague, Dieaseruby, Ayoola (Kyle 59)

13.min: 1-0 JORDAN LUSSEY - Fint frisparktrekk hvor Dunn spiller på Morgan ved kanten av straffefeltet, som legger ballen til rette for Jordan Lussey. Midtbanespilleren skyter lavt og kontrollert ned til høyre for keeper fra drøyt 16 meter.

16.min:
Matty Regan header en corner like utenfor.

25.min: Kristoffer Peterson prøver seg med et skudd fra 25 meter, men et par meter utenfor.

32.min: Jack Dunn tar et frispark fra langt hold, men forsøket går høyt over.

36.min: 2-0 JACK DUNN - Adam Morgan sliter seg fri ute på høyrekanten, bruker læreboka og legger ballen tilbake i feltet hvor Jack Dunn avslutter kontant med et skudd ned i hjørnet.

43.min:
Peterson blir spilt fram og skaper seg fint plass med en dragning, men venter for lenge med å skyte og keeper rekker å blokkere.

44.min: 3-0 ADAM MORGAN - Lussey spiller fram til Morgan, som får vendt opp like innenfor 16-meteren og skyter kontant lavt i nettet med venstrebenet.

Defensive gjester fra Sheffield har knapt hatt en mulighet foran Stephens i Liverpools mål, mens de røde har vært effektive i andre enden. Juniorlaget har truet ved vingene Ibe og Peterson, og også gjennom Dunn i rollen bak spissen, men det har ikke vært mange store sjanser. Gode avslutninger fra Jordan Lussey, Jack Dunn og Adam Morgen gjør imidlertid at laget til Mike Marsh har en trygg ledelse ved pause.

46.min:
Nacho kommer inn for Adam Morgan, trolig med tanke på at Morgan ventes å være involvert mot Ajax i NextGen Series neste uke. Wednesday bytter midtstoppere, Galloway inn for Peacock.

50.min: Timulty inn for Nyomi hos gjestene.

52.min: En corner fra Dunn blir flikket videre av en forsvarer og havner hos en umarkert Jakup Sokolic rett foran målet. Tsjekkeren header imidlertid svakt utenfor.

55.min: Jack Dunn slår et godt innlegg fra venstre, men Peterson kommer bare nesten på ballen med hodet inne i feltet.

59.min: Wednesday gjør sitt siste bytte, Kyle inn for Ayoola på topp.

66.min: Gainford inn for Peterson. Svensken har gjort en bra kamp.

74.min: Quirk inn for Lussey.

78.min: Wednesday får en bra sjanse, men skuddet fra omtrent straffemerket går utenfor.

81.min: Ibe spiller en fin vegg med Nacho, men skyter i nettveggen fra skrå vinkel da han kanskje skulle ha spilt inn i feltet.

86.min: 3-1 ROWBOTHAM - Wednesday får et trøstemål på et billig straffespark etter at innbytter Quirk blir dømt for å ha handset inne i feltet. Stephens sjanseløs på forsøket fra Rowbotham.

Sluttrapport: 2.omgang ble noe mer åpen, men hvor Liverpool fortsatte å dominere banespillet og antall skapte sjanser. Uten Adam Morgan, som hadde scoret ett og lagt opp til to mål før pause, manglet imidlertid den samme skarpheten på topp. En så mest til de offensive spillerne i dag, og ved siden av Morgan synes vi Lussay og Dunn bokstavelig talt var sentrale og kjappe Jordon Ibe også viste flere gode glimt.