Liverpool U18 - Wolves U18 2-0

Jordon Ibe og Jordan Lussey scoret i andre omgang og ga Liverpool U18 en 2-0-seier i sesongens siste hjemmekamp. Ryan McLaughlin ut med krampe.

Liverpool innehar 4. plassen i avdeling C i Premier Academy League før møtet med Wolverhampton. Midlands-klubben ligger poenget foran Mike Marsh' mannskap. Begge lag har to kamper igjen og kan som best havne på 2.plass.

Kampen overføres direkte på LFC TV, men vi følger også de viktigste hendelsene her på Liverpool.no.

Liverpool U18: 1. Jamie Stephens, 2. Ryan McLaughlin, 3. Matty Regan, 4. Joe Rafferty, 5. Jakub Sokolik, 6. Peter Aylmer, 7. Jordon Ibe (14. Nathan Quirk 82), 8. Nacho, 9. Henoc Mukendi (16. Jerome Sinclair, 46), 10. Kristoffer Peterson (12. Sam Gainford 69), 11. Jordan Lussey [kaptein].
Innbyttere:  13. Tyrell Belford, 15. Lloyd Jones.

Adam Morgan hviles til reservelagskampen mot Manchester United på torsdag. Yalany Baio og Jack Dunn er skadet. Matty Regan og Peter Aylmer er tilbake fra prøvespill. Den 16-årige walisiske midtstopperen Lloyd Jones er involvert med U18 for første gang.

Rafferty og Sokolik utgjør stopperduo. Aylmer og Lussey får oppgavene sentralt på midtbanen, med Ibe og Peterson på hver sin kant. Nacho blir liggende bak spissen Mukendi. Jordan Lussey har igjen kapteinbindet. Midtbanespilleren ser ut til å ha tatt over kapteinsrollen permanent fra Joe Rafferty.

Wolves U18: 1. Flatt, 2.Kostrna, 3.Cranston, 4. Whittall (14.Ifill 79), 5. Bashford, 6. Iorfa, 7. Ismail, 8. O'Neill (12. Kellerman 69), 9. Kempton (16.Keita 79), 10. McAlinden, 11. Moli.

Den tidligere Liverpool-spilleren David Moli er å finne i Wolverhamptons lagoppstilling.

Ett minutts stillhet for de 96 omkomne i Hillsborough-tragedien avholdes før avspark.

5.min: Nacho skrur et hjørnespark rett i tverrligger og ut. Ballen ble trolig tatt av den kraftige vinden i Kirkby.

11.min: Lussey slår inn et frispark fra venstre. Sokolik er  nær ved å komme først med hodet på ballen i duell med keeper, men ballen går ut til målspark.

19.min: Bra løp og god ball mot Lussey. Avslutningen fra 16-meteren er løs rett på keeper.

21.min: Ball inn i bakrommet. Mukendi får kontroll og skyter hardt rett på Flatt.

22.min: Godt flatt innlegg fra Peterson, men Nacho når ikke frem.

26.min: Wolves kontrer. Moli kommer forbi på høyresiden og slår inn. Stephens fomler, men får tak i ballen.

27.min: Moli er rask, og Regan må legge ned kantspilleren på vei forbi. Kort frisparkvariant som blir klarert.

31.min: Mukendi rager høyest på et innlegg, men headingen havner rett i klypene til keeper Flatt.

34.min: Solik handser like utenfor 16-meteren. Frispark i farlig posisjon. Ismail skrur ballen rundt muren, men Stephens har god kontroll.

35.min: Regan slår inn. Flatt må slå til corner like foran Nacho. Fra corneren legges ballen ut hvor Lussey skyter over fra 16-meteren.

41.min: Ibe på sololøp. Avslutter svakt utenfor.

45.min: Frispark tas hurtig. Ismail slår inn. Moli får ikke skikkelig treff på headingen.

Pauserapport: Målløst etter de første 45 minuttene i vanskelgi vindforhold på The Academy i Kirkby. Liverpool har vært det førende laget, men ikke klart å skape særlig med store sjanser. Nacho var nærmest da han skrudde ballen direkte i tverrligger fra corner i åpningsminuttene. Henoc Mukendi har vært et uromoment helt fremme, og spissen har kommet til noen avslutninger. Liverpool har ofte spilt ballen inn bak Wolves' backrekke, men forsvaret eller keeper har som regel ryddet opp. Gjestene har omtrent ikke skapt noe som helst. Tidligere Liverpool-spiller David Moli har vært livlig.

46.min: U16-spissen Jerome Sinclair kommer inn i pausen for Henoc Mukendi.

49.min 1-0 JORDON IBE: Peterson blir revet ned like nede ved hjørneflagget. Lussey slår frisparket. Ibe får heade forholdsvis uforstyrret. Keeper reagerer ikke kjapt nok, er bort iballen, men klarer ikke å forhindre at lærkula går over streken.

52.min: Moli slår hardt inn. Stephens må slå til corner. Kempton header i nettveggen.

53.min: Sokolik går knallhardt inn i en takling på Cranston midt på banen.

55.min: Whittall header like over fra corner. Regan når ikke opp i duellen.

58.min: Cranston slår inn. Kempton når ikke frem. Det hadde blitt en farlig heading fra kort hold.

59.min: Kostrna får gult kort for en takling bakfra på Peterson.

60.min: McAlinden forhindrer Nacho fra å sette i gang en kontring.

65.min: Gjennomspill til Ibe, men kantspilleren er i offside.

66.min: Innlegg fra Ismail. Regan får en fot på ballen og forhindrer en farlig situasjon.

68.min: Moli slår inn. Ballen går over tverrligger. Så nesten ut som en avslutning.

69.min: Gainford for Peterson.

69.min: Kellerman for O'Neill.

72.min: Sinclair får tak i et oppspill. Forsøker å drible av et par spillwre, men blir lagt ned. Lussey skrur frisparket mot hjørnet, men keeper Flatt slenger seg og ballen over tverrligger.

77.min: Flott gjennomspill til Sinclair, men Cranston rydder opp.

77.min 2-0 JORDAN LUSSEY: Lussey spiller vegg med Nacho. Lussey plasserer ballen kaldt til side for keeper fra kort hold.

79.min: Ifill for Whittall. Keita for Kempton.

81.min: Regan drar seg inn i feltet og avslutter like utenfor via en motspiller, men blir snytt for corner.

82.min: Quirk for målscorer Jordon Ibe.

83.min: Sokolik legger ned Keita 20 meter fra mål. McAlinden skyter rett på keeper.

85.min: Sinclair dribler før han avslutter lavt i stolpen.

86.min: Keita fyrer over fra 20 meter.

89.min: McLaughlin får behandling for krampe.

91.min: McAlinden er igjennom, men Stephens kommer ut og avverger.

92.min: McLaughlin må gi seg. Liverpool avslutter kampen med ti spillere.

94.min: Lussey legger ned Ismail. Ismail tar frisparket hurtig, men treffer ikke mål.

Sluttrapport: Liverpool U18 vant 2-0 i sesongens siste hjemmekamp. Det var ikke det beste spillet av Mike Marsh' elever, men tre kjærkomne poeng i kampen om 2.plassen. Liverpool klarte å åpne opp Wolverhamptons forsvar bedre etter pause. Allerede fire minutter etter sidebyttet nettet Jordon Ibe. U16-spilleren headet inn frisparkinnlegget fra kaptein Jordan Lussey. Wolverhampton kom bedre med etter dette og satte press på Liverpool, men de klarte ikke å true Jamie Stephens i Liverpool-målet. Jordan Lussey punkterte kampen i det 77. minutt.