Liverpool U21 - Crystal Palace U21 4-1

Liverpool U21 slo Crystal Palace U21 4-1 på akademiet i dag. De røde er det eneste reservelaget i landet som ennå er ubeseiret.

Liverpool U21 spiller sin 12. og siste kamp for kalenderåret, og tar i mot Crystal Palace. På de foreågende 11 kampene har det blitt åtte seire og 3 uavgjorte, og en har allerede før denne kampen en luke på åtte poeng på Wolves som følger på andreplass med en kamp mer.

Da lagene møttes i London vant Liverpool 3-1. Dette er den andre kampen Alex Inglethorpe leder fra sidelinja.

Liverpool stiller med følgende lag:
Ward, Flanagan, Sama, Robinson, Smith, Roddan, Pelosi, Adorjan, Teixeira (Yesil 79), Pacheco, Morgan. Ubenyttede innbyttere: Stephens, McLaughlin, Jones, Ngoo

Yesil sitter på benken for vertene, og er tilbake etter å ha vært skadet siden han spilte i ligacupen mot Swansea. Med Conor Coady på vei hjem fra Italia har Flanagan fått kapteinsbindet.

Laget til Crystal Palace:
Fitzsimmons, Akuruka, Wynter, Taylor, Parsons, Sow, Boateng, Fenwick, Allassani, Banton, Appiah.

1. omgang:

4. min: Adam Morgan får en kjempemulighet når keeper feilberegner. Han tar me seg ballen inn i feltet og får avsluttet, men Crystal Palace har tre mann på streken og får avverget.

20. min: Flott fotball av Liverpool. Et kjempeangrep blir avsluttet av Pacheco, men keeper redder uten for store problemer.

21. min: Dani Pacheco sender i vei en kanon, som er på vei mot krysset. Bare en glimrende enhåndsredning fra Fitzsimmons avverger en praktscoring i det som kan være Pacheco sin siste kamp i den røde drakta.

22. min: Igjen fyrer Pacheco av, denne gang inne i feltet - og igjen avverger Fitzsimmons. Nok en veldig god redning.

39. min: Pacheco løfter ballen inn mot Adorjan, men en liten stuss fra en Palace-forsvarer hindrer han en avslutning alene mot keeper inne i boksen.

43. min: Liverpool 1-0! Daniel Pacheco gir Liverpool ledelsen. Han løper mot Palace-forsvaret og fyrer av fra 18 meter, og setter den nede til høyre for Palace-målvakten. En flott avslutning, og 21-åringen har vært god i denne omgangen.

45. min: Pacheco skyter mot samme hjørne fra samme hold etter en corner - like til side for mål.

45. min: Appiah kommer alene med Ward, men kaptein Flanagan kommer stormende til bakfra og får blokkert på Carragher-vis.

Pauserapport: Liverpool har tidvis vært veldig gode på akademiet, og leder fortjent. De røde kunne fort hatt flere scoringer, men en veldig god Palace-målvakt har forhindret det. Gjestene har heller ikke vært ufarlige, og har kommet seg til noen sjanser. Som tidligere nevnt er dette trolig Dani Pacheco sin siste kamp i den røde Liverpool-trøya, og det har sett ut til at han vil avslutte med stil. Spanjolen kunne ha hatt et hattrick i denne førsteomgangen.

2. omgang:

46. min: Liverpool 2-0! Adorjan kjører tunnell på en Palace-forsvarer og skyter. Keeper får slått unna, men Adam Morgan er der på returen og scorer sitt tiende for sesongen.

70. min: Ward er heldig som slipper med gult kort for hands langt utenfor boksen sin. Palace får frispark i farlig posisjon, og samtidig gjør Samed Yesil seg klar til å komme inn.

71. min: Parsons skyter fra skrått hold og reduserer for Palace. Ward kunne gjort det bedre på det skuddet.

74. min: Yesil kommer inn for Texeira. Dette er den første kampen Texeira har startet for U21. Yesil har vært ute siden han spilte for førstelaget mot Swansea i ligacupen.

79. min: 3-1 Liverpool! Yesil scorer sitt første Liverpool-mål. En flott ball over Palace-forsvaret. Yesil lobber over målvakten på en touch. En flott avslutning av tyskeren, som viser at han vet hvor målet står.

84. min: Ward gjør en flott redning på et skudd fra 16 meter.

85. min: Palace skyter et frispark gjennom en elendig Liverpool-mur og i stolpen.

86. min: Yesil skaper en mulighet for Roddan, men keeper er nede og gjør en god redning på midtbanespillerens avslutning.

92. min: Morgan er nære på å gi Liverpool 4-1.

93. min: Liverpool 4-1. Flanagan vinner ballen på høyrekanten, tar den med seg og spiller vegg. Er litt heldig som får ballen igjen, og setter den sikkert i mål.

Liverpool U21 er ubeseiret til jul og vant sin gruppe, 11 poeng foran Wolverhampton. De røde var tidvis veldig gode, men også Crystal Palace skapte en rekke store målsjanser. Det var fint å se Samed Yesil tilbake igjen fra skade, og hans første mål i Liverpool-trøya var en strålende avslutning. Dani Pacheco spilte en veldig god kamp, i det som trolig er hans siste med Liverbirden på brystet.