Liverpool U21 - Middlesbrough U21 1-0

Liverpool er vinnere av gruppe 3 i U21-serien, etter å ha slått Middlesbrough 1-0 i dag. Adam Morgan ble matchvinner. Lucas Leiva var tilbake etter en langvarig lårskade og spilte en time på The Academy i Kirkby.

Liverpool U21:  1. Gulacsi, 2. Flanagan (12. McLaughlin 78), 3. Robinson, 4. Sama, 5. Sokolik, 6. Coady [kaptein], 7. Morgan, 8. Lucas (14. Roddan 62), 9. Pacheco, 10. Adorjan 11. Pelosi (16. Joao Carlos 69).
Ubenyttede reserver: 13. Ward, 15. Ngoo.

Middlesbrough U21: 1. Ripley, 2. Bennett, 3. Weldon, 4. Dolan [kaptein], 5. Burgess, 6. Oliver, 7. Park, 8. Brobbel (12. Edwards 78), 9. Waters (15. Jones 59), 10. Kneesaw, 11. Sirrell (14. Fowler 56),
Ubenyttede reserver: 13. Bland, 16. Morris

Lucas Leiva er tilbake fra langvarig lårskade. Midtbanespilleren skal etter planen spille 45-60 minutter. Han danner sentral midtbane sammen med U21-kaptein Conor Caody. Jon Flanagan og Jack Robinson bekler backene, mens Stephen Sama og Jakub Sokolik utgjør stopperparet. Adam Morgan og Marc Pelosi får flankeroller. Krisztian Adorjan blir den offensive midtbanespilleren, bak midtspissen Dani Pacheco. Samed Yesil er fortsatt skadet.

Liverpool trenger ett poeng for å vinne sin avdeling i U21 Premier League.

1.omgang:

1.min: Sama mister ballen på vei frem og legger ned Brobbel på egen banehalvdel. Frisparket slås inn i feltet fra Liverpools venstre. Dolan får hodet på ballen, men Gulacsi plukker enkelt.

4.min: Middlesbrough tar et frispark hurtig. Ballen havner i tverrliggeren.

6.min: Kneesaw får et oppspill, vender vekk Sama. Gulacsi slenger seg og tar seg enkelt av det lave innlegget.

9.min: Innkast til Liverpool. Pelosi mottar ballen og avslutter løst til side for mål.

11.min: Robinson klarer ikke å forhindre innlegg. Ballen går forbi hele feltet. Sama rekker ikke frem. Avslutningen går himmelhøyt over.

12.min: Pacheco kommer løs på høyre. Ballen havner hos Pelosi. Amerikaneren får ikke skikkelig kontroll.

13.min: Lucas spiller til Pacheco. Spanjolen spiller gjennom Morgan. Spissen forsøker å chippe ballen over keeper, men ballen går i keeper. En forsvarer får klarert.

16.min: Pacheco spiller på tvers til Morgan. Spissen skyter fra distanse. Ballen går via motspiller, og keeper Ripley må fiste ballen til corner.

16.min: På corneren header Robinson rett på keeper.

22.min: Pelosi slår hardt inn fra venstre. Venstreback Robinson eneste Liverpool-spiller i feltet, men innlegget er for upresist.

26.min: Morgan skyter fra langt hold. Det lave skuddet reddes enkelt av Ripley.

27.min: Flanagan lager fripark. Hardt og lavt innlegg. Gulacsi får en hånd på ballen. Sokolik får klarert.

32.min: Sokolik får headet vekk innlegg fra Liverpools venstre side.

40.min: Robinson får tilsnakk av dommeren for å ha gått for hardt inn bakfra på en Middlesbrough-spiller.

41.min: Robinson går hardt inn i en takling på Burgess. Dommeren tar denne gang frem det gule kortet.

Pauserapport: Målløst til pause mellom Liverpool U21 og Middlesbrough U21 på The Academy i Kirkby. Ikke av de beste omgangene av Rodolfo Borrells mannskap. Middlesbrough har forsvart seg bra. Liverpool har hatt ballen mest, men har slitt med den siste pasningen. Hjemmelaget har vært nærmest scoring. Adam Morgan hadde to gode sjanser, men Middlesbrough-keeper Ripley har avverget mesterlig. På motsatt side har Park hatt en brukbar mulighet. Lucas Leiva har fått sine første 45 minutter etter langvarig skadeopphold.  Han har vunnet ballen og heller ikke gitt den bort. Dani Pacheco har også vært toneangivende i det offensive spillet.

46.min: Lucas Leiva kommer på banen også til 2.omgang.

46.min: Adorjan og Pelosi setter opp et godt angrep, men Morgan mister ballen i god posisjon inne i feltet.

51.min: Liverpool har åpnet andre omgang klart best. Pacheco går inn i feltet, og skyter et lavt skudd som Middlesbroughs keeper glipper. Adorjan er frempå og setter ballen i mål, men avblåses for angrep på keeper. En meget tvilsom avgjørelse.

55.min: Kjempesjanse for Liverpool når Morgan spilles fri alene med keeper. Spissen runder målvakten, men touchen er for hard, og han makter ikke å sette lærkula i det tomme målet.

56.min: Middlesbrough bjør et bytte. Jake Fowler kommer inn for Lewis Sirrell.

57.min: Adorjan med en god frispilling av Robinson, men keeper kommer ut og får blokkert.

58.min: Pelosi skyter utenfor fra distanse.

59.min: Nytt Middlesbrough-bytte. Jordan Jones inn for Matthew Waters.

60.min: Enorme sjanser for Liverpool, men angriperne får ikke stokket beina inne i feltet.

61.min: Stor Middlesbrough-sjanse på en heading etter corner. Like utenfor. Jack Robinson var antagelig sistemann på ballen, men gjestene får ikke ny corner.

62.min: Liverpool bytter. Craig Roddan inn for Lucas Leiva.

63.min: Pacheco kommer seg inn i feltet og skyter. Corner for Liverpool.

64.min: Morgan skyter fra skrått hold inne i feltet. Keeper redder.

67.min: Adorjan med et hardt innlegg fra venstre. For nær keeper. Adorjan har vært meget god i 2.omgang så langt.

67.min: Gulacsi må gi retur på et langskudd, men Coady header ballen tilbake til ungareren.

69.min: Liverpool gjør et nytt bytte. Teixeira inn for Pelosi.

71.min: Teixeira felles en meter utenfor 16.meteren etter en fin Liverpool-kombinasjon. Kyle Oliver blir belønnet med gult kort.

72.min: Pacheco setter frisparket svakt over.

77.min: Adorjan prøver å plassere ballen i mål, men blir ikke nøyaktig nok.

77.min: 1-0 MORGAN. Adam Morgan får stå umarkert innei feltet, og gjør denne gangen ingen feil alene med keeper.

78.min: Liverpool bytter høyreback. Ryan McLaughlin inn for Jon Flanagan.

78.min: Gjestene bytter også. Curtis Edwards erstatter Ryan Brobbel.

83.min: Innbytter Teixeira har spilt svært bra, og skaffer Liverpool en corner.

83.min: Teixeira med et avslutningsforsøk, men glir i det han skal skyte.

85.min: Pacheco jobber godt bakover når gjestene forsøker å kontre, og får klarert til innkast.

89.min: Robinson lager et frispark helt ute ved sidelinja, på høyde med 16-meteren. Gulacsi fister frisparket til corner.

90.min: Jordan Jones feller Pacheco midt på banen, og spanjolen må ta telling.

90.min: Tre minutter er lagt til.

90.min: Teixeira forsøker seg med en avslutning halvannet minutt på overtid, men forsøket blir blokkert.

90.min: Adam Morgan får gult kort to minutter på overtid.

90.min: Pacheco med et godt raid, før han legger inn fra høyre. Teixeira med en god heading, som keeper slår til corner.

Sluttrapport: Liverpool er vinnere av gruppe 3 i U21-serien, etter å ha slått Middlesbrough 1-0 i dag. Adam Morgan ble matchvinner. Lucas Leiva var tilbake etter en langvarig lårskade og spilte en time på The Academy i Kirkby. Vertene dominerte stort etter pause, og seieren burde ha vært langt større. De røde sløste imidlertid stort med sjansene, og Morgan burde hatt hat-trick. Krisztian Adorjan fikk også en scoring tvilsomt annullert for angrep på keeper. Liverpool var allerede klare for spill i elitegruppen til våren før denne kampen, men trengte ett poeng for å vinne gruppen med to kamper igjen å spille. Det klarte de røde med bravur. Nevnte Adorjan var meget god etter pause, og portugiseren Joao Carlos Teixeira hadde også et svært godt innhopp fra benken.