Liverpool U21 - Wolves U21 1-1

Liverpool U21, eller reservelaget som det het før, serieåpnet med å spille 1-1 hjemme mot Wolverhampton i Kirkby. Michael Ngoo nettet i det 35.minutt, men Wolves utlignet i 2.omgang.

Liverpool: Gulacsi, Flanagan, Smith, Sama, Wisdom, Coady [kaptein], Ibe (Morgan 64), Roddan, Pacheco, Adorjan, Ngoo.
Ubenyttede reserver: Sokolik, Ward, Pelosi, Teixeira.

Wolves: McCarey, Doherty Ihiekwe, Ebanks-Landell, Reckord, Ismail, Price, Whittall, Cranston (Kostrna 64), Winnall, McAlinden (Kempton 85).
Ubenyttede reserver: Cotman, Tank, Kellerman.

Flott spillevær i Kirkby.

1.min: Corner for. Ngoo forstyrrer keeper på headingen, men sisteskansen redder på streken.

2.min: Dani Pacheco spiller spiss med Krisztjan Adorjan i en offensiv midtbanerolle. Jordon Ibe og Michael Ngoo bekler kantrollene.

4.min: Ngoo legger igjen ballen. Pacheco fyrer høyt over fra distanse.

6.min: Price blokkerer avslutningsforsøk fra Ngoo.

7.min: Wisdom mister fotfestet. McAlinden kommer igjennom. Wisdom henger på og forstyrrer såpass at avslutningen går rett på Gulacsi.

12.min: Adorjan snapper opp en feilpasning, og spiller gjennom Pacheco. Keeper kommer ut. Pacheco avslutter utenfor bortre stolpe.

17.min: Ibe skyter håpløst til side for mål.

23.min: Ismail på vei inn i feltet, men avblåses for offside.

25.min. Langball mot Ngoo. Får et dårlig førstetouch. Keeper kommer ut. Avverger i først, men Ngoo får tak i returen. Avslutningen blokkeres.

27.min. Fremspill av Adorjan. Ngoo dribler seg inn i feltet, men får elendig treff med venstreslegga.

31.min: Corner fra Ibe. Ballen havner etter hvert hos Pacheco ute på 16-meteren. Skuddet skrus utenfor bortre stolpe.

33.min: Liverpool presser på og kommer til flere skuddforsøk, men alle blokkeres av Wolves-forsvaret.

35.min 1-0 NGOO: Pacheco drar seg innover. Smith kommer på overlapp og slår lavt inn. Ngoo styrer ballen i mål fra kort hold.

40.min: Svært høyt spark av Michael Ngoo på Doherty. Wolves-spilleren må ha behandling.

43.min: Flottt spill av Liverpool igjen. Pacheco spiller ut til Smith. Adorjan klinker til direkte på overlegget, men ballen fyker høyt over mål.

45.+1.min: Ibe kommer seg til dødlinja, får slått inn, men Ngoo klarer ikke å få kontroll. Dommeren blåser fordi ballen har vært over dødlinja.

45.+2. min: Dommer blåser for pause.

PAUSE

Pauserapport: Liverpool går til pause med 1-0 takket være scoring av Michael Ngoo. Noen halvsjanser i solen på The Academy I Kirkby, men Liverpool har hatt mest ballinnehav. Dani Pacheco kunne gitt Liverpool ledelsen allerede før kvarteret var spilt, men satte ballen til side for mål mot en utrusende keeper. God omgang av Rodolfo Borrells mannskap, men har mer å gå på i pasningsspillet. Imidlertid blitt noe bedre etter scoringen. Wolverhampton har vært farligst på kontringer.

49.min: Adorjan drar med seg ballen. og spiller videre til Pacheco. Spanjolen skyter lavt. Ballen går utenfor bortre stolpe. Keeper var utmanøvrert.

51.min: Wisdom presser McAlinden nok til at skuddet ikke blir hardt nok. Gulacsi redder enkelt.

54.min. Fint samspill mellom Flanagan og Ngoo ender med en svak avslutning fra Flanagan.

56.min: Midtstopper Wisdom (!) kommer gjennom på venstrekanten. Wolves får gitt til corner.

58.min: Ibe har mye rom på venstreside. Går innover og avslutter over med venstrefoten.

63.min: Ngoo dribler seg frem, men blir stoppet før han får avsluttet.

64.min: Kostrna kommer inn for Cranson.

64.min: Adam Morgan inn for Jordon Ibe. Morgan går inn på topp, mens Pacheco legger seg ute til høyre.

65.min: McAlinden header innlegget rett på Gulacsi.

68.min: Flott gjennomspill fra Ngoo, men Morgan er i offside.

70.min: Pacheco slår inn. Morgan smeller til på direkten. Ballen får ikke retning mot mål. Greit forsøk.

73.min 1-1 WINNALL: Winnall får ballen utenfor 16-meteren foran mål. Sama kommer ikke opp i press. Ballen stryker inn i det høyre hjørnet til Gulacsi.

82.min: Smith legger inn fra venste. Ngoo legger tilbake til Coady som skyter. Keeper har god kontroll.

83.min. Farlig innlegg fra Kostrna. Flanagan får klarert til corner ved bakre stolpe.

85.min: Kempton kommer inn for McAlinden.

87.min: Morgan lager frispark nede ved hjørneflagget. Ebanks-Landell får heade omtrent uforstyrret mot mål, men Gulacsi har god kontroll.

88.min: Brad Smith på full fart fremover. Kostrna hindrer ham ved å holde i trøyen.

90.min: Pacheco slå frispark inn fra høyre. Sama header ned i bakken og mot mål. Keeper rager høyest og plukker ballen.

90. + 3. min: Dommeren blåser av kampen.

SLUTT

Sluttrapport: Liverpools serieåpning i U21 Premier League endte 1-1 mot Wolverhampton. Michael Ngoo ga Liverpool ledelsen i første omgang. men Wolverhampton jobbet seg tilbake og nettet ved Winnall et drøyt kvarter før slutt. Dani Pacheco burde ha tegnet seg på scoringslisten i denne kampen. Spanjolen hadde en god sjanse i hver omgang, men traff ikke mål.