Liverpools billettkvote utsolgt

Interessen foran Liverpools møte med AS Roma på Fenway Park i Boston er stor. Ian Ayre opplyser at Liverpools billettkvote til kampen nå er utsolgt.

Liverpool møter AS Roma på Fenway Park 25. juli lokal tid i forbindelse med stadionanleggets 100-årsjubileum. Hjemmebanen til baseballaget Boston Red Sox har en kapasitet på 37000 tilskuere. Liverpool spiller også mot Toronto i Toronto 21. juli og Tottenham i Baltimore 28. juli.

Ian Ayre forventer at Liverpool FC får en roligere mottagelse enn i Asia i fjor.
- Jeg er sikker på at det vil bli annerledes, men likefullt er det en stor fanskare der borte, sier Ian Ayre til Liverpool Echo.

- Det blir to eller tre muligheter i en periode på to uker for supporterne til å se laget på nært hold. De vil få se laget i ulike kamper når det gjelder motstandere og spillesteder.

- Jeg tror vi får se stor støtte til Liverpool der borte. Jeg har snakket med kollegaer i Fenway Sports Management som håndterer billettsalget til kampen i Boston. Som i en vanlig kamp er det separate seksjoner med Liverpool- og Roma-fans. Det har vært stor etterspørsel etter Liverpool-billetter, og de er utsolgt. Det viser bare hvor stor fanbase klubben har der borte.

- Jeg tror turen vil bli langt mer organisert enn det var i Østen, men det betyr ikke at det blir noe mindre feber.