Lucas akter å heie frem lagkameratene

Langtidsskadede Lucas Leiva akter å være tilstede på Wembley kommende lørdag, for å heie frem sine lagkamerater i det han tror blir en spennende semifinale mot Everton.

Lucas har vært ute med kneskade siden november. Etter at han kom tilbake fra Brasil har han sett alle Liverpools kamper fra tribunen. Det akter han også å gjøre på Wembley på lørdag.

- Dette er en fantastisk kamp for begge lag. Liverpool-klubbenes første innbyrdes semifinale på Wembley. Det blir en spesiell dag for klubbene og byen. Vi ser alle frem til kampen. Forhåpentligvis spiller vi bra og slår dem for tredje gang denne sesongen, sier midtbanespilleren til LFC Magazine.

- Det er åpenbart at vi ikke er i vår beste form for tiden. Men vi har slitt i tidligere sesonger, og kommet oss gjennom slike perioder da også. Det kan vi gjøre igjen i år. Vi har fortsatt mulighet til å nå finalen i FA-cupen. Det ville ha vært en flott tittel å vinne. Dersom vi kan vinne to turneringer av de tre vi deltar i, vil det være svært viktig for klubben, legger han til.

Mange supportere mener savnet av Lucas har vært stort i Liverpools dårlige periode, og hevder at de røde ville ha oppnådd bedre resultater med brasilianeren på banen.

- Ja, fans sier slikt, spesielt etter et tap. Jeg tror dette er vanlige meldinger fra supportere til en skadet spiller. Jeg tror ikke mitt fravær er årsaken til at vi har tapt kamper. Jeg spilte heller ikke når vi vant Carling Cup og når vi slo ut Manchester City. Dette var svært gode resultater. Det er selvsagt hyggelig å få slike meldinger, og få høre at folk setter pris på den jobben jeg gjorde for laget. Men jeg hadde heller sett at guttene vant. Jeg liker ikke å se at laget har en dårlig periode, avslutter Lucas.