Lucas spiller for reservelaget fredag

Assistentmanager Colin Pascoe antyder at Lucas Leiva kommer til å spille en omgang for reservelaget i fredagens kamp mot Middlesbrough.

Lucas Leiva ligger an til å spille sin første kamp etter sitt lange skadeavbrekk når Liverpools reservelag er vertskap for Middlesbrough fredag ettermiddag.

Brasilianeren har ikke vært i aksjon på en fotballbane siden han forlot banen med en lårskade etter bare noen minutter av hjemmekampen mot Manchester City den 26.august.

- Neste steg er at han må få tilbake styrken gjennom trening, og forhåpentligvis kan han spille 45 minutter for reservelaget på fredag. Men vi vil undersøke ham, og se hvordan det går med ham de neste par dagene, og høre om han føler seg i fin form, før vi endelig bestemmer oss for om han skal få spille en omgang på fredag, sier assistentmanager Colin Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Det er fantastisk å se Lucas tilbake i trening. Han er en god spiller, og det er hyggelig at han er tilbake. Han har vært uheldig og hatt flere skader. Jeg vet det er en del av spillet, men du kan bli deprimert av det, så det er hyggelig å se Lucas smile igjen, fortsetter han.

- Han er en fantastisk proff. Han har gjort rehabiliteringstreningen til punkt og prikke. Når du er skadet lengter du etter å spille fotball igjen. Av og til ser du ikke noe lys i enden av tunnellen, men Lucas har krummet nakken, jobbet hardt og når ser han bra ut på trening.

Pascoe mener at det fortsatt vil gå noen uker for Lucas er klar for spill for førstelaget igjen, men er sikker på at midtbanespilleren da raskt vil finne tilbake til gamle takter.

- Han kjenner sin posisjon, kjenner pasningsvinklene og er en stor spiller. Det var trist at vi mistet ham for så lenge. Det blir et skikkelig løft når vi nå får han tilbake.

- Han er en populær fyr. En hyggelig gutt, som vi har savnet. Vi er glade for at han er tilbake i trening, og når han er klar for førstelaget igjen vil det være flott å ha ham i troppen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.