Lucas tror samspillet med Allen vil bli bra

Lucas Leiva tror at samspillet med Joe Allen vil bli bra fremover, basert på 88 minutter mot Southampton i går.

- Jeg har ikke fått mye tid til å jobbe sammen med Joe på banen, fordi han sluttet seg til vårt lag mot slutten av preseason, og da ble jeg skadet, forklarer Lucas til Liverpoolfc.com.

- At jeg nå er tilbake kan føre til at vi får se Joe bli med fremover i angrep og skape sjanser, slik vi var vant til å se ham gjøre i Swansea. Han vil føle seg veldig komfortabel i en mer offensiv posisjon nå, som han vet at vi alltid vil være bak ballen og prøve å dekke rom, fortsetter brasilianeren.

- Jeg håper jeg kan bidra på denne måten, slik at jeg kan gi Joe, Stevie, Henderson, Sahin og Jonjo mer frihet. Det er jobben min, og jeg er glad for at jeg er i stand til å hjelpe laget igjen.

- Mottakelsen jeg fikk, og det faktum at jeg er i stand til å sparke fotball igjen, får deg til å innse hvor godt det er å kunne spille hver uke, reflekterer Lucas.

- Det er hva som holder deg gående, og får deg til å jobbe hardt for å bli helt skadefri igjen. Jeg har jobbet veldig hardt hver eneste dag, og denne kampen fikk meg til å føle at hvert minutt av strevet var verdt det.

- Jeg er veldig fornøyd med egen prestasjon. Formen føltes veldig bra. Selvsagt ble jeg sliten mot slutten av kampen. Det er bare normalt, og det var noe alle forventet.

- Jeg spilte kanskje 15-20 minutter lenger enn staben trodde jeg ville klare. Det var positivt. Det er mye som kan forbedres, men til å være første kamp etter et langt skadeavbrekk var dette veldig bra. Seieren gjorde dagen perfekt.

- Laget har prestert bra i hele høst. Mot Southampton skapte vi nok en gang en rekke sjanser, men klarte bare å score ett mål. Men det viktigste var at vi tok de tre poengene.

- Nå står vi foran en viktig periode frem mot jul, og det er viktig å få en god resultatrekke. Flere av lagene foran oss på tabellen avga poeng i helgen. Vi må bare fortsette å ha tro på det vi holder på med. Vi kan se mye positivt.

- Dersom vi hadde begynt å vinne i stedet for å spille uavgjort, ville det ha vært ideelt. Det er som sagt mye positivt å ta med seg, spesielt etter denne kampen. Vi vant 1-0 og dominerte i nesten 90 minutter.

- De satte press på oss i noen deler av kampen, men vi forsvarte oss bra og håndterte presset. Vi er inne i en lang prosess, og vi er veldig godt fornøyd med hvordan vi spiller. Med litt mer flaks vil vi være høyere på tabellen snart.