Lykken har snudd for Stewart

Stewart Downing fikk ingen god start på sin Liverpool-karriere, men nå er lykken i ferd med å snu for vingen.

Han ble kåret til banens beste spiller da Liverpool vant ligacupen, og nå er Downing klar for en ny kamp på Wembley i semifinalen i FA-cupen.

- Jeg hadde aldri forestilt meg to turer til Wembley i min første sesong her. Klubben er tross alt inne i en overgangsperiode, slår Downing fast til Liverpool Echo.

- En rekke nye spillere har blitt hentet inn, og det er også managerens første hele sesong. Jeg synes vi har gjort det veldig bra. Vi har blitt kritisert til tider, men det hører med når man spiller for en storklubb. Det forventes at du vinner og spiller bra, fortsetter vingen.

- Spillerne her hever seg under press, og begynner å finne tonen nå. Spillerne har begynt å prestere på et høyt nivå jevnlig. Prestasjonsmessig mener jeg vi har gjort det veldig bra.

- Vi har riktignok spilt en rekke uavgjortkamper, men vi har skapt mange sjanser og har spilt god fotball. Man kan ikke kritisere oss for ikke å ha gjort det. Vi har vunnet ligacupen, og er i semifinalen i FA-cupen. Jeg synes det har vært en god sesong, og jeg er også sikker på at manageren er fornøyd med hvordan det har gått.

- Nå må vi bygge videre på dette, og gjøre det enda bedre neste sesong, avslutter Downing.