Målgivende i jubileumskampen

I sin 100. A-landskamp hadde Steven Gerrard målgivende til Englands andre mål i 2-4-tapet mot Sverige. Sterling spilte 84 minutter i debuten. Luis Suarez scoret for Uruguay.

Steven Gerrard spilte sin 100. kamp for England, mens Raheem Sterling debuterte for England i 2-4-tapet mot Sverige på svenskenes nye nasjonalarena.

Sterling, som ble Liverpools yngste Englandsspiller gjennom tidene, spilte 84 minutter og hadde noen gode involveringer. Steven Gerrard og Glen Johnson fikk 74 minutter.

Zlatan Ibrahimovic sendte Sverige i ledelsen, men England kom tilbake til 2-1 like før pause. Sterling var involvert i utligningen da hans flotte pasning fant Ashley Young. Manchester United-spilleren la målgivende til Danny Welbeck.

Raheem Sterling ble felt i forkant av Englands ledermål. Steven Gerrard la frisparket som Steven Caulkner kunne styre i mål fra kort hold.

Zlatan Ibrahimvic sørget for 2-2, før han fullførte sitt hattrick på et frispark fra langt hold. På overtid fastsatte Ibrahimovic sluttresultatet til 4-2 i Sveriges favør på et utsøkt brassespark.

- Dette var en spesiell kveld for meg. Jeg kommer til å gi trøyen til min far. Han har støttet meg hele veien, og det vil være en fin presang til ham, sa jubilanten Steven Gerrard etter kampen.

- Ibrahimovics prestasjon var verdensklasse. All ære til ham. Han scoret et av de beste målene jeg noen gang har sett live, så det var hans kveld.

- Fra vårt ståsted var det mye positivt ettersom det var mange unge spillere som debuterte.

Luis Suarez scoret Uruguays tredje mål da Polen ble beseiret 3-1 i Gdansk. Suarez ble byttet ut i det 84. minutt, mens Sebastian Coates satt på benken hele oppgjøret.

Tyrkia-Danmark endte 1-1 i Istanbul. Nuri Sahin var på banen de første 86 minuttene.

Oussama Assaidi ble regnet som tvilsom til Marokkos kamp mot Togo på grunn av en skulderskade, og kantspilleren var heller ikke involvert. Togo trakk det lengste strået med 1-0 i Casablanca.

Ryan McLaughlin var ubenyttet reserve da Nord-Irland og Aserbajdsjan spile 1-1 i en VM-kvalifiseringskamp i Belfast. Hjemmelaget utlignet seks minutter på overtid.

Joao Carlos Teixeira kom inn i det 30. minutt for Portugal U20 i 2-0-seieren mot Mali U20 i Abrantes.