Man City U18 - Liverpool U18 2-0

Liverpools juniorlag spilte en meget god kamp borte mot Manchester City i U18 Premier League, men tapte likevel 0-2.

Steve Coopers mannskap spilte fremragende fotball tider, men til tross for stort ballinnehav og gode forsøk fikk de ikke med seg noe fra kampen.

Liverpool måtte klare seg uten det store spisstalentet Jerome Sinclair som i går nettet for England U17 i en firenasjonersturnering.

- Dette var vanskelig å ta innover seg fordi vi spilte meget bra. Vi fortjente langt mer, sier Steve Cooper til Liverpoolfc.com.

- Jeg har ikke noe å utsette på spillere. Det er bare skuffelse for dem. Hvis vi spiller slik resten av sesongen, kommer vi til å gjøre det bra. De scoret det første målet fra en dødball. Det andre kom da vi jaget kampen.

- Oppgitt over resultatet. Nok engang dominerte vi kampen fra start til slutt. Flott lagprestasjon, men flaksen gikk ikke vår vei, skriver U18-kaptein Jordan Lussey på Twitter.

Startoppstilling: Ryan Fulton, Nathan Quirk, Joe Maguire, Michael Jordan Williams, Niall Heaton, Yalany Baio, Kristoffer Peterson, Jordan Lussey, Sam Gainford, Daniel-Trickett Smith, Connor Randall (Cameron Brannagan 75).
Ubenyttede reserver:  Ryan Crump, Jordan Rossiter, Louis Robles, Tom Brewitt.

Liverpool U21 møter Manchester City U21 på The Academy i Kirkby på mandag. Kampen vises direkte på LFC TV og LFC TV Online. Avspark klokken 15.00 skandinavisk tid.