Manager og kaptein berømmer Carroll

Kenny Dalglish tok ut det laget han synes var best. Derfor startet Carroll på benken i FA-cupfinalen. Både manageren og Steven Gerrard berømmer spissen for å ha løftet Liverpool.

Andy Carroll startet på benken i FA-cupfinalen mot Chelsea, men kom inn og spilte  utmerket i den halvtimen han fikk. Spissen scoret et flott mål og var meget nær ved å utlikne litt senere. Kenny Dalglish er imponert over Carrolls bidrag i finalen, men forklarer valget å starte med 23-åringen på benken.
- Du har bare lov til å bruke 11 spillere, og jeg må ta ut et lag. Jeg valgte det laget som jeg syntes var best, sier Kenny Dalglish til The Guardian.

- Vi er fornøyd med hva store Andy har gjort siden han kom til Liverpool, supplerer skotten til Daily Mail.

- Hvis de som kritiserer ham, skal være ærlige og rettferdige, må de skrive om sine artikler. Hvis de ikke ønsker å gjøre det, så er det ikke mitt problem.

- Det forandrer ikke vår mening. Han kom inn og løftet laget. Han scoret målet og var uheldig som ikke fikk enda ett.

Steven Gerrard er imponert over Andy Carrolls form for tiden.
- Han forandret måten vi spilte på. Vi var mye bedre med ham på laget. Vi skapte langt mer, var mye mer direkte og mer en trussel. Så honnør til Andy for det, sier Steven Gerrard til The Guardian.

- Han kom inn og spilte meget bra. Hans form de seneste to eller tre månedene har vært fantastisk. Etter min mening kjemper han nå om en plass i Englands tropp.