Manageren hyller Suarez

Brendan Rodgers var raus med rosen til hat-trick-helten Luis Suarez etter 5-2 seieren i Norwich i dag.

Suarez står nå bokført med seks mål på to kamper på Carrow Road, og synes å trives i East Anglia. I dag hadde han gjort sitt hat-trick før timen var passert. Nuri Sahin og Steven Gerrard gjorde de to andre Liverpool-målene.

- Jeg husker kampen hans her forrige sesong. Målene hans var utrolige da. Jeg må si at dette var en ny oppvisning i avslutningsteknikk. Han første mål var fantastisk. Vi bygde opp angrepet bakfra, og spilte mellom leddene deres. Det var en flott kombinasjon utenfor 16-meteren, og han avsluttet bra, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Den andre scoringen er typisk for ham som person. 10 sekunder tidligere hadde han misbrukt det som var kampens største sjanse. Han lot seg ikke affisere av det, og vant ballen tilbake umiddelbart, og scoret med en utrolig teknikk. Han slo tunnel på forsvareren og avsluttet med utsiden av foten.

- Det var en spesiell dag for Luis – og enda viktigere – en spesiell dag for laget.

- Jeg er meget godt fornøyd med prestasjonen og hvordan vi spilte mellom deres lagdeler. Vi spilte og slo pasninger og hadde ballen i laget hele tiden.

- Jeg er selvsagt veldig tilfreds. Jeg er ikke overrasket, for vi har spilt veldig, veldig bra tidligere også, om vi ser bort fra den ene kampen mot Arsenal, og etter at vi ble redusert til 10 mann borte mot West Bromwich.

- Jeg må si at kvaliteten på spillet vårt i dag var strålende. Jeg vet Norwich er en vidunderlig klubb, og det har vært et vanskelig sted å besøke de siste årene. Det var enestående å komme hit og score fem mål og spille som vi gjorde.

Journalistene ville også ha en uttalelse fra Rodgers angående det soleklare straffesparket som Luis Suarez ble snytt for i første omgang.

- Jeg syntes det var et soleklart straffespark. Jeg føler med Luis. Jeg må være ærlig. Jeg tror alle som var på stadion visste det var straffespark. Det er ingenting vi kan gjøre. Jeg vet hvor vanskelig dommerens jobb er. Du vil ikke høre meg kritisere dommere og assistentdommere ofte. Jeg ønsker at mine spillere skal respektere dem – og jeg forsøker også å respektere dommerne.

- Jeg snakket med Mike Riley i løpet av uken, og la frem mine bekymringer fordi det har vært en trend over flere kamper. Kanskje vil vi få avgjørelsene vi skal ha en dag, men inntil det skjer må vi bare fortsette å konsentrere oss om våre egne prestasjoner.