Managerne uenige om annulleringen

Kenny Dalglish og Roberto Martinez er uenige når det gjelder annulleringen av Luis Suarez sin andre nettkjenning på Anfield i ettermiddag. Dalglish mener målet burde ha blitt godkjent, mens Martinez mener det var en klar hands.

- Jeg har sett reprisen, og det er en klar hands, uttalte Martinez til det engelske pressekorpset etter kampslutt.

- Vi har fått så mange håpløse avgjørelser mot oss denne sesongen, og jeg har holdt kjeft om det hele tiden, så i dag skal jeg bare konsentrere meg om å feire seieren. Dette var en historisk dag for oss. Wigan har slått Liverpool på Anfield. Det er slike dager vi er involvert i fotball for. Å vinne mot alle odds, og skrive historie, la han til.

- Jeg syntes Lee Mason var en meget sterk dommer, og vi var heldige ettersom vi alle vet at Luis Suarez er en artist som er god til å få frispark og avgjørelser i sin favør, avsluttet Wigan-manageren.

Daglish var langt fra enig i dette.

- Det finnes ingen fornuftig grunn til at vårt andre mål skulle bli annullert når Luis gikk opp for å heade ballen. Det var ikke hands. Jeg må ha en annen TV enn de som hevder det var hands. Ballen traff ham på skulderen da han snudde seg og prøvde sette den i mål, sa Liverpool-manageren.