Manchester City U21 - Liverpool U21 1-3

Liverpool beseiret Manchester City 3-1 i toppkampen i U21-serien. Adam Morgan (2) og Dani Pacheco nettet for de helrøde på Ewen Fields.

Liverpools lag: Danny Ward, Ryan McLaughlin, Jack Robinson, Stephen Sama, Danny Willson, Conor Coady [kaptein], Adam Morgan, Craig Roddan, Michael Ngoo, Krisztian Adorjan, Daniel Pacheco.
Reserver: Jakub Sokolik, Jamie Stephens, Marc Pelosi, Brad Smith, Jordon Ibe.

Danny Ward får en sjanse mellom stengene for Liverpool, ettersom Peter Gulacsi har blitt kalt inn i førstelagstroppen til morgendagens kamp mot Reading. Dette har selvsagt sammeheng med usikkerheten omkring hvorvidt Pepe Reina kan spille mot Reading i morgen eller ei.

Jack Robinson, Adam Morgan og Daniel Pacheco spiller alle dagens kamp, og er dermed ikke aktuelle for troppen mot Reading.

1.omgang:

1.min: Manchester City tar avspark i solskinnet på Ewen Field i Hyde.

4.min: Vertene har hatt ballen mye i åpningsminuttene, og Liverpool-keeper Ward tabber seg ut når han glipper et lavt innlegg. Heldigvis klarer Robinson å blokkere avslutningen fra kloss hold ved bakre stolpe til corner. Kjempesjanse til City.

11.min: Adorjan er nær ved å tre igjennom Ngoo, men forsøket blir blokkert. Liverpool har hevet seg litt etter en svak åpning.

13.min: Adorjan får en god sjanse, men skyter høyt over fra 8-9 meters hold, etter godt forarbeid og innlegg fra venstre av Ngoo.

14.min: Panikk i Liverpool-forsvaret, men Sama får blokkert skuddforsøket. Sjansen ender med corner for vertene.

15.min: 0-1 ADAM MORGAN. Michael Ngoo bruker farten sin og kommer seg forbi sin oppasser og alene med keeper etter et langt utspill fra keeper Ward. Spissen kløner det til litt, og skuddforsøket hans blir blokkert av keeper. Ballen faller rett i beina til Adam Morgan, som får en enkel jobb med å sette ballen i tomt mål.

20.min: Pacheco spiller nydelig fri Ngoo, men hans innlegg fra venstre finner ingen røde i feltet.

27.min: 1-1 SCAPUZZI. Conor Coady mister ballen på vei fremover, og City kontrer. Ward gjør en god redning som får en hånd på den lave avslutningen. Ballen går i stolpen, og Scapuzzi setter returen i tomt mål fra en meters hold.

30.min: Ngoo kommer seg fri og skyter hardt fra 16 meters hold. Rett på keeper, som gir retur. Adam Morgan får en fot på ballen, før han faller i feltet. Vil ha straffe, men får ikke gehør hos dommeren.

31.min: Liverpool roper på hands og straffespark etter at et dribleraid fra Pacheco blir stoppet like innenfor 16-meterstreken.

37.min: Adorjan fører ball skrått inn fra venstre og fyrer av fra drøye 16 meters hold. Dessverre skrur ballen bort fra mål.

39.min: Stor sjanse fra vertene når en ball slås på tvers av målgården fra høyre, og lærkula triller gjennom hele feltet uten at noen er nær den.

41.min: Et langt oppspill fra Coady finner Ngoo på løp, men spissen setter avslutningen høyt over mål under press fra en forsvarer.

43.min: Liverpool vinner et frispark like utenfor hjørnet av 16-metern. Pachecos forsøk går i muren og til corner.

44.min: Pachecos lave corner går gjennom hele feltet og til ny corner.

45.min: Liverpool-spillerne roper på scoring, da de mener at Citys keeper har tatt med seg hjørnesparket over streken under press fra Danny Wilson.

Liverpool åpnet kampen svakt, men kom til hektene etter at Adam Morgan sendte dem i føringen etter et kvarters spill. Etter dette festet gjestene grep om kampen, men så utlignet City mot spillets gang etter en tabbe av Conor Coady på vei fremover. Michael Ngoo har skapt store problemer for City-forsvaret, og har hatt et par sjanser som burde gitt uttelling. 1-1 til pause, men Liverpool burde vært i føringen ut fra spill og sjanser.

2.omgang:

46.min: Liverpool tar avspark.

48.min: Jack Robinson kommer seg til linja. Slår inn. Keeper gir retur. Pacheco plukker opp ballen, men avslutningen går via motspiller og til corner.

50.min: Pacheco skyter løst rett på keeper fra distanse.

56.min: McLaughlin har hatt to fine forseringer på høyre, men begge innleggene har vært upresise.

57.min: Brukbar sjanse for City. Wilson blir passert, men Ward redder med en fotparade. Wilson sklir returen tilbake til keeper.

60.min: Adorjan går overrende. Liverpool vil ha straffe. Adorjan kommer opp og får slått tilbake. Ngoos avslutning blokkeres av Kennedy.

61.min 1-2 ADAM MORGAN:  Pacheco spiller frem Adorjan. Ungareren forsøker å finne Ngoo. Spissen når ikke frem. Morgan dukker opp på bortre stolpe og kan score fra kort hold.

66.min: Devante Cole kommer inn for Adam Drury.

67.min: Manchester city kommer nærmest inn mot blank goal, men Sama får avverget da han kommer inn og avskjærer.

68.min 1-3 DANI PACHECO: Kort corner. Pacheco får ballen tilbake og skrur ballen inn i lengste hjørnet.

70.min: Lopez kommer fri fra Robinson. Skuddet går via Ward og høyt over mål.

72.min: Raid fra Pacehco ender med avslutning over.

73.min: Ngoo drar av en motspiller. Skuddet går rett på Johansen som må gi retur ut i ufarlig område.

74.min: Facey blir liggende nede etter en duell med Pacheco. City-spilleren får støtte rundt høyre legg. Bæres ut på båre.

76.min: Ellis Plummer kommer inn for Shay Facey.

80.min: Adorjan dytter videre til Ngoo. Spissen skyter til side for mål.

83.min: Cole vender opp. Wilson river ned spissen like utenfor 16-meteren.

84.min: Påfølgende frispark går rett i muren.

86.min: Ngoo forsøker å finne Morgan, men en City-spiller kommer inn og bryter.

90.min: Tilleggstid: 4 minutter.

90 + 4.min: City ruller opp, men Liverpool er tett i ballpresset. Angrepet ender med løs avslutning rett på Ward fra Lopez.

Sluttrapport: Liverpool tok sin fjerde strake seier i U21-serien med 3-1-seier borte mot Manchester City. Etter 1-1 ved pause hevet Rodolfo Borrells mannskap seg i 2.omgang. Laget klarte bedre å holde på ballen og skapte flere gode sjanser. Dani Pacheco var et stadig uromoment ute på venstresiden og lå bak mye av det kreative hos Liverpool. Spanjolens samarbeid med Krisztian Adorjan fungerte bra. Pacheco scoret også et flott mål. Adam Morgan viser igjen at han er på rett sted til rett tid når ballen kommer inn i feltet. Fra sin posisjon ute på høyre på midtbanen nettet han to mål. Michael Ngoo hadde nok sjanser til at han burde tegnet seg på scoringslista. Backene Ryan McLaughlin og Jack Robinson viser solid spill både offensivt og defensivt.