Mancini forventer hard motstand

Roberto Mancini forventer tøff motstand når hans lag gjester Anfield søndag ettermiddag.

Manchester City-manageren anser Liverpool som en av de vanskeligste bortekampene for sesongen.

- Jeg mener at Liverpool alltid er farlige på hjemmebane, og jeg tror de vil gjøre det godt denne sesongen under Brendan Rodgers fordi han er en veldig god trener, uttaler Mancini til Manchester Citys offisielle nettsted.

- De vant mot Hearts, men jeg forventer at de kanskje blir enda farligere fordi de tapte åpningskampen mot West Bromwich og vil være ivrige etter å få det resultatet ut av systemet, fortsetter italieneren.

- De må klare seg uten Daniel Agger, men de har kvalitet gjennom hele laget og vil kjøre inn en kar som Jamie Carragher som hans erstatter. Han er en strålende spiller med mye erfaring, så det blir like vanskelig for oss.

- Anfield er et vanskelig sted å reise til. Vi spilte uavgjort to ganger der forrige sesong, og begge de kampene var veldig vanskelige. Året før tapte vi 3-0 der, og ble grundig slått, så det er ingen lette bortekamper mot Liverpool. Det blir en tøff test for oss, men en test vi er klare for.

Manchester City må klare seg uten spissen Sergio Aguero på Anfield. Han ble båret av banen med en kneskade i forrige helgs 3-2 seier over Southampton, og er satt ut av spill en måneds tid. Fra før er Gareth Barry og Micah Richards ute med langtidsskader for City.