Marsh fornøyd med sesongen

Liverpool U18 har avsluttet sesongen, og trener Mike Marsh sier seg fornøyd med fremgangen som hans disipler har hatt. 4-5 U18-spillere er frigitt.

U18 endte på tredjeplass i Premier Academy League Group C, etter at de tapte 3-2 for Newcastle i sesongens siste kamp.

- Dersom noen hadde tilbudt meg 51 poeng før sesongen startet, ville jeg ha tatt det, sier Marsh til Liverpool Echo.

- Generelt sett er jeg veldig godt fornøyd. Det kostet oss dyrt at vi avga poeng i kamper hvor vi måtte stille med svekket lag, så vi kunne ha vært helt der oppe. Men vi er ute etter fremgang, og spillerne har vist en fin utvikling. Jeg føler det har vært stødig fremgang gjennom hele sesongen, fortsetter han.

- Vi skal nå fortsette å trene helt til førstelaget er ferdig med sin sesong den 13.mai.

Mot Newcastle slapp de røde inn et mål i sluttminuttene, og tapte kampen på det.

- For å være rettferdig overfor guttene, må jeg si vi spilte like bra i denne kampen som i noen annen kamp denne sesongen. Vi kunne ha vunnet komfortabelt med alle sjansene vi skapte. Vi ville faktisk vært skuffet også om det endte uavgjort.

- Vi måtte gjøre fem eller seks endringer fra forrige helg, så det forklarer kanskje manglende samhandling i forsvarsrekken, og vi slapp inn noen billige mål. Vi stilte uten de spillerne som var inne i sitt andre år på U18, og som har blitt frigitt.

- Vi har frigitt 4-5 stykker nå, men den gode nyheten er at de alle har sikret seg kontrakter i andre klubber, noe vi er henrykt over.