Marsh håper å bygge videre på derbyseieren

U18-trener Mike Marsh er meget godt fornøyd med sitt lag etter at de slo Everton 3-1 på akademiet i Kirkby sist fredag.

- Vi spilte veldig bra, og fortjente de tre poengene. Vi var det beste laget også før Evertons utvisning, og etter at vi ble en mann mer på banen hadde vi full kontroll på kampen, sier Marsh til Liverpool Echo.

- I den store sammenhengen betyr det kanskje ikke så mye, men enhver kamp mellom Liverpool og Everton er viktig. Utfallet av kampen betød noe for de som var involvert, og våre spillere vil ta med seg mye selvtillit fra denne seieren. Til slutt vant vi komfortabelt, fortsetter han.

Marsh er spesielt godt fornøyd med at det løsnet for spissen Adam Morgan i annen omgang av denne matchen. Morgan gjorde Liverpools to siste mål.

- Adam var litt oppbrakt i pausen. Han følte at han burde ha gjort mål på et par sjanser. Men i annen omgang slo han tilbake og kom på scoringslista.

Kommende lørdag står bortekamp mot Middlesbrough på programmet for Liverpool U18.

- Vi har et par spillere som har pådratt seg smeller, og vi forventer en tøff kamp der oppe. Forhåpentligvis fortsetter vi der vi slapp mot Everton.

Marsh håper at førstelagets triumf i Carling Cup også skal være en inspirasjonskilde for hans mannskap.

- Alle våre spillere hadde en strålende dag på Wembley. Reisen nedover var et lite mareritt, og vi kom ikke frem før en halvtime før avspark. Heldigvis ble resultatet riktig. Det var strålende for guttene å se Liverpool vinne et trofé og kunne ta del i feiringene. Forhåpentligvis vil dager som dette inspirere dem. Det bør være målet for disse spillerne å være en del av Liverpool-lag som vinner trofeer. Jeg er sikker på at de vil dra nytte av denne opplevelsen.