Marsh håper å vinne avdelingen

U18-trener Mike Marsh har ikke gitt opp håpet om å vinne Premier Academy League gruppe C, men tror at hans disipler må vinne sine fire gjenstående kamper for å ta igjen serieleder Manchester City.

Tre av de fire gjenstående kampene er hjemme på akademiet i Kirkby. Den første mot West Bromwich kommende lørdag. De røde ligger tre poeng bak Manchester City i toppen av Premier Academy League gruppe C, men City har også en kamp mindre spilt. Foruten West Bromwich har Liverpool hjemmekamper mot Huddersfield og Wolves, før man avslutter sesongen borte mot Newcastle.

De fire gruppevinnerne vil etter at gruppene er ferdigspilt møte hverandre for å avgjøre det nasjonale mesterskapet.

- Manchester City er favoritter, men vi må bare fokusere på våre kamper. Vi har fortsatt en sjanse, men vi må trolig vinne våre fire gjenstående kamper. I fotball kan alt skje, så vi får bare se an utviklingen fremover, uttaler Marsh til Liverpool Echo.

Liverpool vant 5-2 mot Sunderland på bortebane i sin forrige kamp, og selvtilliten er derfor på topp foran møtet med WBA på lørdag.

- Det var en god seier, og guttene spilte veldig bra. Vi skapte mange sjanser, og dersom vi hadde tatt bedre vare på dem kunne seieren vært enda større.

- Det var hyggelig at Adam Morgan scoret mål igjen. Nå går vi til West Bromwich-kampen stinne av selvtillit.

- Det er imidlertid bronsefinale i NextGen Series på Chelseas treningsbane på lørdag, så vi må kanskje klare oss uten flere spillere. Vi får vente og se hvem som blir tatt med der.