Marsh hyller matchvinner Lussey

U18-trener Mike Marsh hyller matchvinner Jordan Lussey etter at hans sene scoring ga de røde en 1-0 seier over Crewe på akademiet i Kirkby sist lørdag.

Lussey satte inn seiersmålet i det 85.minutt, og Liverpool ligger dermed kun fem poeng bak serieleder Manchester City. Dette var forøvrig Lusseys femte mål i hans debutsesong for U18.

- Jordan spiller meget bra, og gjør fremskritt hver uke. Han lærer raskt, og fordi han scorer en del mål får han også noen overskrifter, uttaler Marsh til Liverpool Echo.

- Jeg har hele tiden hevdet at det er viktig å ikke se tilbake på hva man har gjort, men heller se fremover på hva man vil gjøre neste gang. Det tror jeg Jordan har forstått.

Marsh er også godt fornøyd med Jordon Ibe, som debuterte for de røde mot Crewe. 16-åringen som kom fra Wycombe Wanderers startet kampen og spilte 80 minutter.

- Vi har ikke sett så veldig mye til ham, ettersom han har vært bortreist. Men han gjorde det bra, og så snart han blir vant til sine nye omgivelser vil han bli enda bedre, spår U18-treneren.

- Kampen mot Crewe var ganske jevn. Begge lag kunne ha stukket av med seieren. Tyrell Belford gjorde flere gode redninger i første omgang, og et par også etter pause, og så tok vi vare på sjansen når vi fikk den.

Neste kamp på programmet for Marsh og hans mannskap er Bolton på bortebane kommende lørdag. Bolton imponerte med å vinne 2-1 mot Liverpool på akademiet i Kirkby i november.

- Vi forventer en tøff kamp. Bolton er et godt lag, noe de viste da de spilte her. De ligger sist på tabellen, men det mener jeg er en falsk posisjon. De burde vært høyere på tabellen dømt etter måten de spiller på, og egenskapene som spillerne deres har.

- Vi tar dem på alvor, slik vi gjør med alle motstandere, så får vi se hva som skjer, avslutter Marsh.